Ako sa cítiť krajšie a ženskejšie?
Čaute baby. Mám takú otázku, čo robíte preto, aby ste sa cítili krajšie, viac žensky a nemali obavu, či sa budete páčiť partnerovi.
Nie som úplne spokojná s postavou, jednak som nízka a chudá, druhá vec pôrod, dokonca jazva po sekcii a z kojenia predpokladám budú vyťahané prsia. Občas mám pocit, že som dievča a nie žena. Keďže som na MD nemám sa moc kde parádiť, pekné oblečenie a opätky mi stoja v skrini a líčenie žiadne. Doma nemám pocit, že ma skrášľujú legíny, tričko a maskara. Veľké zmeny ako fitness tréner, nejaké estetické úpravy nepripadajú do úvahy, možno keď sa opäť zamestnám. Potom by som rada upravila zuby, zašla na epiláciu a kopu iných zlepšovákov, lenže momentálne hľadám dočasné riešenie 😄
Nejaké tipy ako sa "vylepšiť" ?
Zn. možno pôsobia hormóny viac, ako je potrebné 🤦♀️
Nechodis von? Akoze podpatky pri dietati jasne ze nie, ale kludne sa maluj a parad, ja som to tak robila na MD kazdy den.
Skor teraz do prace velmi nenarobim, lebo mam uniformu, nesmiem mat nalakovane nechty, ziadne sperky atd. Takze jedine obliect sa na cestu tam a spat a to sedim len v aute.
@zuzubb007 rifle a tricko za "upravu" nepovazujem, kludne sa moze fakt pekne obliect.
Ja sa priznám, že milujem sex s mojím mužom a občas mu to hovorím a občas ho aj naháňam do postele (ale len občas, aby si zas nemyslel, že som nejaká zavisláčka). Viem, že to má strašne rád, keď som ja tá jemne aktívna - cez deň narážky a večer si to užijeme. A myslím, že to sa mu na mne páči najviac, fakt nemusím nič špeci robiť 🤷. Ale tak my už sme dlho spolu, tak možno že sme sa len našli zrovna v tomto...
Na epilaciu mozes aj teraz.
@babulkomale to, co je pekne, je velmi individualne, mojmu muzovi sa praveze napriklad nepaci styl stekle, saty a spol., je skor na tie rifle a tricko a aj ja sa v tomto type oblecenia citim pekna, takze by som to hned nezavrhovala.
@autor cvicit mozes aj doma (celu RD som cvicila) ked len pre dobry pocit, maj ciste vlasy, bud odchlpena, vonaj a hlavne chod medzi ludi, to ti doda energiu a pozitivne ta naladi.
@babulkomale Áno chodím von, ale do spoločnosti veľmi málo, kde by som sa mohla parádiť. A keď idem s dieťaťom na ihrisko, tak tam skôr športovo.
@mikadooo to je pekné, že to takto máte. Ja sa akosi neviem uvoľniť skrz jazvy po sekcii, ktorá je krivá a naozaj zle zošitá :(
To že si na materskej neznamená že musíš všade chodiť v leginach a tričku 😆 Môžeš si dať pohodlné šaty, sukňu, nohavice, niečo čo ti sadne farbou a strihom a cítiš sa v tom pohodlne určite nájdeš 😊
Zafarbit vlasy, spraviť cukrovú depiláciu, jednoduchú manikúru vieš aj doma.
Vraj výskum ukázal že zeny si väčšinou pripadajú skaredsie než sú (u mužov je to naopak) takže určite vyzeráš lepšie ako sa ti zdá 😘
Jaaaaj,no tak na jazvu mi môj nepozerá (a to ich mám mrte, ale áno, tá cisárska je najväčšia), jeho zaujímajú cici a rici a také veci 😂.
A muzovi ta jazva vadi, alebo len tebe? Jazva po porode ta podla mna vobec nerobi menej zenskou. Ja mam tiez jazvu a dlho ju bolo dost vidiet, ale ja som pravdu povediac vobec neriesila, ze by ma to mohlo nejako hyzdit. Jazvy hovoria o tom, co sme prezili a zvladli.
Na manzela sa pytam preto, lebo ja som o par mesiacov po porode mala ku vsetkemu este problem s kozou. Vyhodil sa mi riadny ekzem, cervene flaky po celom tele. Mohla by som sa upravovat aj neviem kolko, bola som proste flakata. Aj som sa veru hanbila pred manzelom, ale on evidentne s tym ziadny problem nemal. Tak som sa nastvala a povedala som si, ze vynosila som, porodila som, o babatko sa staram...nebudem si este pridavat tym, ze si budem kazit radost z kontaktu so svojim muzom. A tak som to proste prestala riesit, ze ako to vyzera.
Zapoj hravost - aj na ihrisko si mozes vziat napr satku, nieco farebne dokupit do satnika...vMne na HO pocas covidu pomahalo si dat aj doma nausnice a parfem 🙂) prave preto ze si na MD by ti dobre padlo sa obcas pekne nahodit a ist niekam s manzelom alebo s kamoskami. Aj keby len na hodinovu kavu.
Inak tema zenskosti je velmi zaujimava, hoci ja mam rada vonavky, sukne a pod.myslim, ze to moju zenskost nedefinuje. Tak skus mozno aj nad tymto podumat, ci ti to neprinesie trosku slobody. Hlavne v tejto narocnej dobe ked akosi stale nie sme dost.
Môj muž je úplne nadšený, keď si rozpustím vlasy z drdola a namalujem oči😅
Ja takpre seba keď si dám nejaké sexy spodné prádlo a minisuknu 😁
Chodím doma nahá ,vtedy sa cítim najkrajšia,nikdy sa mi nezunuje pohľad môjho muža
“Občas mám pocit, že som dievča a nie žena” - tes sa 😄 ja niekedy pozriem na fotky a mám pocit, že vyzerám viac ako babka než žena 🤣
Mojmu sa najviac pacim v teplakoch 😁 takze o stratu zaujmu sa nemusim bat. Pre seba...uz je nutnost farbit si vlasy 😭😭😭
Môj chlap odchádza a prichádza po tme mám za sebou dve sekcie podľa mňa už ani nevie že mám niaku jazvu a už ani ja veru 🙈 to je to najmenej postava má trocha trápi ale asi len mňa aj keď teraz som schudla skoro 10 kg 🤷 ale o pleť sa starám a nikdy nechodím nenamalovana a neupravená ale to robím pre seba je to môj štandard 🙈😁
Nikto nie je dokonalý, takže sa nemusíš trápiť že máš jazvu to má veľa žien. Tá jazva ťa vôbec nerobí menej ženskou. Poznám ženy ktoré sú krásne upravené ale správajú sa hrozne, sú arogantné.
Ak sa cítiš zle v športovom oblečení, tak si občas obleč aj niečo trochu viac elegantné, v čom sa budeš cítiť dobre a sebavedomo.Ak máš obľúbené oblečenie tak si ho obleč aj keď pôjdeš len do obchodu ak ti to pomôže cítiť sa lepšie.
Vďaka baby. Máte pravdu, ani som nečakala také povzbudzujúce komentáre 😊 Muž je so mnou okej, teda nikdy mi nepovedal, že sa mu niečo nepáči na mne, práve naopak. Len ja mám aktuálne nejaké komplexy zo seba, hádam to prejde.
Licenie- BB alebo CC krem, ružové labelo
Oblecenie- legíny sú aj pekne resp hocičo domáce NOVÉ (nie stare handry dobre na doma) a ciste a voňavé
Telo- kúpiť žiletky oholiť 2-3x týždenne, telové mlieko natrieť a pomasirovat po sprche ja to zvládam do 5-10 minut (vyzliecť, osprchovať, nakrémovať sa, upratat po sebe, navonat sa)
Pedikúru beriem ako relax moja pedikerka ma oskrabe do dvadsať minut. Salón je cez cestu - cisty cas do hodiny raz za dva mesiace.
Zuby no to je problém - veľa prachov, veľa času, veľa bolesti bohužiaľ
Toto si musis sama v hlave nastaviť. Ked sa sama budes sama vidiet ako chuderka, nepomôžu ti rady. Vschop sa a neľutuj sa. Kopa ludi vyzera horšie a su sebavedomí. Na úpravu ti vela netreba. BB krem, maskara, farebne labelo, umyte vlasy. Na leginy a tričko sa laskavo vys*r, nikto v tom nevyzerá príťažlivo. Tenisky vymen sa balerinky, legíny sa rifle a hotovo. Tenisky si kludne aj nechaj ale dat si k nim nejaké pekne rifle a pekne tricko... najhlavnejšie je sebavedomie. To pritahuje ľudí, a nie kto ma co oblecene.
Autorka,
na to aby si sa pacila manzelovi, nemusis sa kechlit, ci paradit. Podstatne je co z teba vyzaruje.
@zmrzlinka2021 kazdy vieme, ako to mysli. Velkonocne vajcia vynechaj, dovtedy je este vela stupnov pekne upravenej tvare.
Nemysli na to, čo si ti na sebe nepáči. Sústreď sa na svoje dobre vlastnosti, na to čo sa ti páči. Myslím, že si dobrý človek a pre svoje dieťa aj dobrá mama a nemyslím si že vyzeráš zle. Uprav sa, obleč sa tak aby si bola so sebou spokojná.
@luciaruz Presne tak, legíny by sa mali nosiť len na cvičenie nie na bežné nosenie.
@zeldia pedikerka ma oškrabe do 20minut....odpadla som 😀😀😀😀
@kvietok2012 sorry 😌😊
@zeldia strašne som sa smiala na tej tvojej hláške 😀😀😀
@babulkomale Kde nesmieš mať nalakované nechty? Ja ich práveže vidím úplne všade, vojačky, policajtky, zdravotné sestry..
Myslím, že u teba je ideálne nejaká terapia ako sa mať rada a cítiť sa krajšie taka aká si. Jazva a prsia sú len minimálna daň za dieťatko, ktoré vynosis resp si vynosila. Začni si takéto veci hovoriť a nejak si v tom nájsť pozitívum. Chcieť byť atraktívna je super, ale vždy sa to začína v hlave.
Ja sa namalujem, upravim kazdy den. Doma nosim jasnacka ze leginy, alebo teplaky a tricko ale snazim sa take krajsie. Nie stare vytahane. No u mna je problem ten ze ja som neni pekna ani ked sa namalujem. Proste mam vacsi nos, uzke pery, padnute viecka. Velke problemy s pletou. Zuby hroza. Cize tiez sa citim skareda. Objednala som sa aspon na dentalnu hygienu. Kadernicke chodim pravidelne. A zacala som cvicit. Nie som tucna ale mlandrava.

No namalovat sa materska nematerska hned zena vyzera lepsie, vlasy nafarbit, upravit sa rifle, tricko a radost zo seba samej bude hned