icon

Ako sa efektívne zbaviť čiernych bodiek na nose?

21. máj 2025

Ahojte bojujem s čiernymi bodkami na nose je to fakt extrem vytlačiť len tak nejdú mám nos jak jahodu a vobec to neni pekné 😔 nejaké overené tipy a produkty?

pribinak
21. máj 2025

Tak sa objednaj na Cistenie ku kozmetické

o__o
21. máj 2025

Tiez som mala taky nos, davala som si kazdy vecer na cistu suchu plet cosrx bha serum a pomohlo 🙂

isis234
21. máj 2025

Mne pomohol ráno naniesť na podkladový krém gulôčkový púder Giordani Gold z Oriflame

esther100
21. máj 2025
@isis234

Mne pomohol ráno naniesť na podkladový krém gulôčkový púder Giordani Gold z Oriflame

@isis234 a to ti to akože vyčistilo??

isis234
21. máj 2025
@esther100

@isis234 a to ti to akože vyčistilo??

@esther100 ano. Lebo ten gulôčkový púder nie je mastný. Ani suchý. Je kvalitný. Nepreniká do kože žiaden smog, nečistoty z ovzdušia. Večer sa len odmalovať.
Mávala som i ja čierne bodky a nos opuchnutý 😅☹ som sa hanbila ísť von.

isis234
21. máj 2025
@o__o

Tiez som mala taky nos, davala som si kazdy vecer na cistu suchu plet cosrx bha serum a pomohlo 🙂

@o__o vyzerá to kvalitne. Aj cena primeraná

autor
21. máj 2025
@o__o

@o__o ďakujem objednané som zvedavá túto značku som už veľa krát počula

jablkovastrudla
21. máj 2025

@o__o pises o tomto co je nalavo? Vcera som ho kupila tak neho vkladam velke nadeje 😃 tiez mam porovity nos, ku kozmeticke chodim ale ked kojim tak tam mam obmedzene procedury.

o__o
21. máj 2025
@jablkovastrudla

@o__o pises o tomto co je nalavo? Vcera som ho kupila tak neho vkladam velke nadeje 😃 tiez mam porovity nos, ku kozmeticke chodim ale ked kojim tak tam mam obmedzene procedury.

@jablkovastrudla ano ten, ale chce to cas, nebude to za dva dni 🙂

jablkovastrudla
21. máj 2025
@o__o

@jablkovastrudla ano ten, ale chce to cas, nebude to za dva dni 🙂

@o__o super, dakujem. Je mi jasne ze to chce cas, este len vcera som zacala a pisu raz za tyzden. Az postupne zvysit na 2-3 krat za tyzden. Ale som rada za dobry skusenost 🙂

marcellka32
21. máj 2025

Najprv manuálne vyčistit póry, potom pravidelne bha kyseliny