icon

Ako sa starať o pleť 33-ročného muža?

7. feb 2025

Zdravím, viete mi poradiť ako sa najlepšie starať o tvár u muža. Mam 33 rokov a doteraz som si ju len bežne umýval sprchacom, alebo mydlom pri sprchovaní.
Ale všímam si v posledných mesiacoch že sa mi v okolí nosa začínajú tvoriť suché miesta, trochu zacervenane, nevyzerá to pekne a mam na nose a lícach aj čierne bodky. Ďakujem pekne

zmrzlinka2021
7. feb 2025

Určite chodiť aspoň trikrát do roka na hĺbkové čistenie pleti ku kozmeticke.

nikpa
7. feb 2025

Zaradiť denne ráno aj večer čistenie, séra, krém. Práve to obyčajne mydlo a sprchac ti pokožku na tvári vysušuju. Ved to je hriech si dat na tvár 🙈 zvoľ prostriedky podľa pleti, zmiešaná, suchá...

lilianka28
7. feb 2025

Na začiatok by som zvolila kozmetičku s vyčistením pleti + jej poradenstvo na ďalšie domáce ošetrenie a produkty vhodne k tvojmu tvojmu typu pleti.

biba_18
7. feb 2025

určite neumývať tvár obyčajným mydlom alebo dokonca sprcháčom! 😲
kúpiť buď detské mydlo, alebo špeciálne mydlo na tvár alebo nejaký čistiaci olej, zmyť jemným uteráčikom na tvár, možno ukľudniť nejakou tonovacou vodou, potom nakrémovať, skúsila by som cerave hydratačný krém. ráno a večer.
čierne bodky vyčistí kozmetička, ale potom správnym čistením by sa tvoriť nemali…

biba_18
7. feb 2025

rutina môjho muža ktorý má šupinky - mydlo s kozím mliekom, poriadne umyť, na to cerave, prípadne k nosu nejaký krémik z lekárne. plus na očné okolie, to si dáva čo mu kúpim…

ikonica
7. feb 2025

Cervene supinkate miesta na tvari mozu byt kludne aj seborea...

purple_wolf
8. feb 2025

s tym cervenym supinatym miestom by som skočila aj ku koznej ak normalny hydratacny krem nepomaha lebo to moze byt aj nieco zavaznejsie ako len vysusena koza ... na cierne bodky pomaha niaciamid denne rano a vecer, potom je to dobre sparovat s aha kyselina 2x do tyzdna, kyselina hyaluronova 2x denne, vitamin C rano vsetko su to sera a v sucasnosti bezne dostupne aj v dm a na tie sera hydratacny krem