icon

Ako sa staráte o pleť?

mackove
17. feb 2023

Ahojte baby. Chcem sa opytať, ako sa starate o pleť Vy? Moja denna rutina je , rano urobiť hygienu , umyť sa , krem makeup a idem. Večer prídem , použijem micelarnu vodu tu ružovu od garnier , toto serum na umytie tváre , krem som si kupila teraz novy od sebamed , ale nie som moc nadšená. Raz to týždna si urobim aj peeling celotelový. Akosi na sebe badam , že moja pleť nie je to čo kedysi..a to mam "len" 25rokov. Prosim vas , ake pripravky používate vy a ste snimi spokojné ? Budem vďačna ak mi poradíte a ja budem môcť vyskúšať niečo čo mi konečne sadne a budem spokojná.

Ako sa staráte o pleť?
bessie12
17. feb 2023

@mackove zalezi aky mas typ pleti. Ja mam problematicku mastnu plet. Rano: tvar si umyvam tym tuhym ciernym "mydlom" od Garnier. Na to serum a krem z Avonu s vitamninom C a ako posledne pouzijem denno-nocny krem s cajovnikovym olejom.
Vecer: umytie tvare s ciernym "mydlom", serum so zinkom a denno-nocny krem s cajov. olejom. Raz za tyzden maska na tvar so zelenym ilom. Tak isto aj peeling celotelovy raz za tyzden okrem tvare.

lalenka33
17. feb 2023

Ráno len opláchnem vodou, dám toner, sérum s vit. C, denný krém s SPF, make-up.
Večer odlíčim olejom, dočistím gélom, tonikum, sérum s kys.hyaluronovou, sérum s retinolom, nočný krém.
Večer séra striedam. Mám aj ceramidové, kys.salicylovú, kys.mandlovu.. Šípkový olej s retinolom, sgualan.
Začala som raz za 2 týždne používať dermaroller.
1-2 x do týždňa maska na tvár.

zuzinabila
18. feb 2023

@mackove toto na obrazku nie je serum,je to cistiaci gel

banalu
18. feb 2023

Na tvar vlastnim len 3 veci
Micelarna voda Bioderma sensitive (rano vecer)
Krem na tvar Bioderma Photoderm Aquafluid SPF 50+ (Rano)
Serum Vichy 89 Mineral (vecer)
V sprche umyvam Biodermou Atoderm, ktoru davam aj na telo. Rano prejdem len micelarnou vodou.
Masku na tvar si davam 1x do tyzdna, Babylove z DM modru textilnu.
Viem, ze by to chcelo mozno viac podla toho co pocuvam od kamosiek, ale ja k tomu proste nemam vztah 🤷‍♀️

marcellka32
18. feb 2023

Viac hydratácie... esenciu, kyselinu hyalurónovu, ...ráno ti chýba SPF

zuzan286
18. feb 2023

@lalenka33 ahoj,prosím tá aký produkt si nanášaš po detmarolleri? Ďakujem

lalenka33
18. feb 2023

@zuzan286 ahoj, ceramidové sérum od Kvitok a následne retinol a keďže mi došiel cica krém, tak som použila krém od cerave

slavimislai
19. mar 2023

Mám 23 a jednoznačne ak by som mohla nejakej mladej babe odporučiť tak už od 20tky používať Mary Kay kozmetiku, ja ju používam od svojich 19 rokov a odvtedy sa môžu prípravky z DMka skryť.
Ak chcete vedieť viacej tak mi kľudne napíšte súkromne, produkty si môžete objednať u mna, poradím vam so správnym výberom a dam vam potrebné info čo ako používať 🙂

bessie12
19. mar 2023

@slavimislai skrytý predaj ?

slavimislai
19. mar 2023

@bessie12 to je len moje odporúčanie, tiež som sa trapila v 20tke s akné a kupovala vselico možné v rôznych drogeriach, produkty odporúčam na základe vlastnej skúsenosti nie kvôli tomu aby som silou mocou niečo predala 🙂 každému funguje niečo iné 🙂

bessie12
19. mar 2023

@slavimislai mne to príde ako skrytý predaj a to tu nepatrí.
Tiež som mala a aj mam problematickú mastnú pleť, ale aby som dávala toľko peňazí za kozmetiku, ktorá navyse nemusí pomôcť... ja som si zvolila lacnejsiu alternativu a som spokojná. Hoci občas sa nejaký ten pupak objaví, ale nie je to nič strašné 🙂