icon

Ako sa účinne chrániť pred komármi?

30. aug 2025

Ahojte, poraďte, ako sa chrániť pred komármi? Chodia iba na dcéru (3r). Za jednu noc ich nazbierala 57. Tu vec do zástrčky má, ale očividne iba to nestačí. Viete poradiť ešte niečo do izby?

aalt
30. aug 2025

Sietky na okna.

autor
30. aug 2025
@aalt

Sietky na okna.

@aalt mám

aalt
30. aug 2025

Ako sa dostanu cez sietky? Jedine, ze sa liahnu dnu. Ten smrad v zasuvke osobne nemusim.

niekto2hy
30. aug 2025

B-komplex.

aalt
30. aug 2025
@niekto2hy

B-komplex.

@niekto2hy B komplex napr. na mna nijak nefunguje. Za mna funguju niektore nove repelenty, nie prirodne. Na mna chodi vsetko, kebyze mam za noc 57 stipancov, tak sa zblaznim. Ja mam z komara pluzgier tak dva tyzdne.

zojanka
30. aug 2025

@anonym_autor 57 štípancov za jednu noc? V izbe so sieťkami na oknách? Si si istá že sú to komáre a nie ploštice alebo niečo iné? My máme sieťky a komára sme nemali doma roky.

autor
30. aug 2025
@aalt

Ako sa dostanu cez sietky? Jedine, ze sa liahnu dnu. Ten smrad v zasuvke osobne nemusim.

@aalt rovnako ako aj muchy. Otvoris vchodové dvere, dvere na terasu x krát počas dňa.
Ten smrad do zásuvky je taký čo je vhodný pre deti

autor
30. aug 2025
@zojanka

@anonym_autor 57 štípancov za jednu noc? V izbe so sieťkami na oknách? Si si istá že sú to komáre a nie ploštice alebo niečo iné? My máme sieťky a komára sme nemali doma roky.

@zojanka áno, všetko je prehladane a teda aj štípance vyzerajú ako typické od komára. A nechcem ju každú noc striekať repelentom. To mi nepríde ako najlepšia voľba. Preto hľadám nejaké iné riešenie

diewcatqoo
30. aug 2025

Ja ti neviem, ale aj ked su komare v hojnom pocte (tento rok ich nastastie niet az tak moc), tak sa mi to zda divne, aby aj napriek sietkam a tym hovadinam do zasuvky ste mali tolko komarov, aby z nich bolo tolko stipancov. Si si ista, ze su od komara?

autor
30. aug 2025
@diewcatqoo

Ja ti neviem, ale aj ked su komare v hojnom pocte (tento rok ich nastastie niet az tak moc), tak sa mi to zda divne, aby aj napriek sietkam a tym hovadinam do zasuvky ste mali tolko komarov, aby z nich bolo tolko stipancov. Si si ista, ze su od komara?

@diewcatqoo áno som si istá

sandria
30. aug 2025

@anonym_autor ja by som hľadala nejaký gél ktorý komáre odpudzuje, ja mám gél mosquito away je to pre deti ale dovezené zo zahraničia. A našla som niečo takéto to by si mohla objednať https://allegro.sk/produkt/sqiniqa-100-ml-balza...

simsalabim
30. aug 2025

Mbe sa tych 57 stipancov za noc tiez nezda. Komare mamiluju, ale tolko som za noc nemala nikdy.

autor
30. aug 2025
@simsalabim

Mbe sa tych 57 stipancov za noc tiez nezda. Komare mamiluju, ale tolko som za noc nemala nikdy.

@simsalabim ani ja. Ale ona vždy keď má štípance, nemá 1-2 ale vždy ich má desiatky

mirage
30. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim ani ja. Ale ona vždy keď má štípance, nemá 1-2 ale vždy ich má desiatky

@anonym_autor to by si ich v izbe musela vidiet.. neexist ze ma 57 stipancov za jednu noc

autor
30. aug 2025
@mirage

@anonym_autor to by si ich v izbe musela vidiet.. neexist ze ma 57 stipancov za jednu noc

@mirage tak hádam viem, či má alebo nemá toľko stipancov za jednu noc. Ako hovorím, ona buď nemá nič alebo keď má, má ich desiatky. A nie je to len doma. Čiže je to určite komár

anonym_9546d9
30. aug 2025

Namontuj jej nad posteľ moskytiéru.

ovaaa
30. aug 2025

Čo tak dať sieťku nad posteľ , aspoň cez noc a cez deň vystriekať izbu?

anonym_f39272
31. aug 2025

@anonym_autor Nam pomaha zatvorit dvere, okna a na 30 min pred spanim zapnut Raid, ktory ich pozabija. Potom otvorime okna na vyvetranie, ale dvere ostanu uz na celu noc zatvorene.

aalt
31. aug 2025

Daj foto stipancov. Ma to pri sebe? Komar nezvykne stipnut viackrat, no nech 2-3 kym najde dobre nerusene miesto, vacsinou ale len raz. Cize by ju museli dostipat desiatky. Fakt ich tam ma tolko?

autor
31. aug 2025

Zatiaľ som komárov našla štyroch

zojanka
31. aug 2025
@anonym_autor

Zatiaľ som komárov našla štyroch

@anonym_autor skús ešte pozrieť nejaké pasce na komáre, elektrický lapač hmyzu alebo niečo také