Ako sa účinne zbaviť opálenia?
Dobrý deň dá sa nejako zbaviť opálenia ? Som takej snedej pokožky ale mne stačí byť na slnku 5 min a už prídem domov cela hnedá neviem nepáči sa mi to
mne sa to tiež nepáči - na tvár mám vždy spf, aj v zime… keď nie krém tak aspoň make-up…
Ochranný krém a oblečenie s UV faktorom.
Ľanové dlhé oblečenie, klobúk, okuliare, spf50
Tak ja tiež som ten typ, včera som robila vonku na záhrade a som opálená ako z 10 dňovej dovolenky, už teraz riadne tmavá, proste ten pigment hned ztmavne a ani sa nespalim ale rovno do hnedej. Ale mne sa to páči, niektoré ženy platia za solarko a ja som pekne opálená aj bez toho a za pár minút na slnku
Tak ja tiež som ten typ, včera som robila vonku na záhrade a som opálená ako z 10 dňovej dovolenky, už teraz riadne tmavá, proste ten pigment hned ztmavne a ani sa nespalim ale rovno do hnedej. Ale mne sa to páči, niektoré ženy platia za solarko a ja som pekne opálená aj bez toho a za pár minút na slnku
@mamickalisticka keď sa ti to páči, to je iné 🙂
@mamickalisticka šťastná to žena 🙏👍😁
@mamickalisticka keď sa ti to páči, to je iné 🙂
@biba_18 áno, ale podla mna to treba prijať, to nie je vec, ktorú človek ovplyvní. A chodiť celé leto v dlhom, však by sa človek zbláznil, nie? Už len kúpať sa v bazéne alebo v mori. Alebo robiť hocičo vonku na záhrade. To by nesmela vôbec vyjsť z domu celé tri mesiace.
@biba_18 áno, ale podla mna to treba prijať, to nie je vec, ktorú človek ovplyvní. A chodiť celé leto v dlhom, však by sa človek zbláznil, nie? Už len kúpať sa v bazéne alebo v mori. Alebo robiť hocičo vonku na záhrade. To by nesmela vôbec vyjsť z domu celé tri mesiace.
@mamickalisticka preco? Existuju specialne oblecenie presne na taketo ucely. Lahke, priedusne, rychloschnuce a chraniace pred uv ziarenim. Do mesta by si v tom asi uplne nesla, ale na pracu v zahrade ci pobyt pri vode idealne.
Ste nevideli korejky a japonky, aké majú finty a oblečenie aby ostali biele ...sú ochotné si prevazovat ruky špeciálnymi obvazmi aby sa ich slnko nedotklo+krátky rukáv trička a pod
Vysoky faktor si daj, ale kvalitny. Ak mas snedu pokozku, zial nevyblednes, ale aspon velmi nestmavnes. Vsetci chceme, to co nemame
https://m.shein.com/euqs/1pc-Multi-Functional-S...
Plus nosia ľanové dlhé oblečenie čo chladí
@mamickalisticka aj ja som podobne na tom a mne sa nepacia tie bledule 😅
Toto nosia korejky vonku, u nás to ani len nekupis, u nich normál
@mamickalisticka presne, tíško Vám závidím🤩
No sú riadne čudné,vo svojej honbe po bielej pokožke. Je to extrém,ako bol extrém túžba po maličkých nozkach ktoré dosahovali aziatky deformovanim chodidiel. Každá vec ktorá sa preháňa zaváňa dobrou úchylkou. Veď slnko je zdravie , život a energia. Len všetko treba robiť s rozumom

Zahaliť sa oblečením a šiltovkou, klobúkom, nosiť dáždnik...Nosiť dlhé a vzdušné oblečenie.