Ako sa zbaviť akné?
Ahojte.prosim pomôžte čo na takzto pleť. Už som zúfalá. Stravujem sa zdravo, mliečne obmedzujem,užívam probiotiká,chodím na kozmetiku a predsa. Výsledky od doktorov ok

Skus si dat aspon tyzden po sebe taku kuru rano a vecer urologicky caj. Mozes mat zanesene oblicky. Mne to vzdy na akne pomaha.
@anonym_autor aku kozmetiku používaš, aká je tvoja kozmetická rutina?
Chod ku koznej. Predpise ti tretinoin.
Ja som mala možno ešte horšie čistiť tu pleť 🙂 kúpila som si od La roche posay-efaclar čistiaci gél,krém na tvár , aj makeup... krásne stiahlo pleť sa ukludnila
@anonym_autor , moje chúďa presne viem aké to je .. tiež som bola zúfalá a nakoniec keď som začala chodiť na ku kozmetičke na SQT (mikroihličky) tak po pár sedeniach mi zmizli zápalové ložiska .. a ešte mi odporučila laserové sedenia na akne kde ti ho odstrania natrvalo.. všetkym babam to na 90% zlepšilo pleť natrvalo
Počuj, s akné je najlepšie ísť rovno ku kožnej. Akné je často ochorenie a tak ako s angínou ideš ku všeobecnej, s akné treba ku adekvátnej doktorke. Ja som tiež skúšala všetko, rok som bola na strave bez akýchkoľvek alergénov - nepomohlo, skúšala som rôzne odporúčané produkty - nepomohlo, brala som rôzne doplnky stravy - nepomohlo. Na kožnom ti lekárka presne zistí akej príčiny akné máš a zvolí adekvátnu liečbu. Mne napr dala lieky (beloretin), čo sa berie nejaké obdobie, ktoré ti lekárka vyráta na základe tvojej váhy a neviem ešte čoho. Ja som bola na liekoch niečo okolo 9 mesiacov a akné už nemám. Stačí si nájsť odborníka. A zbavíš sa tohto zbytočného stresu 🙂
Skús karbónový peeling
Ja som mala možno ešte horšie čistiť tu pleť 🙂 kúpila som si od La roche posay-efaclar čistiaci gél,krém na tvár , aj makeup... krásne stiahlo pleť sa ukludnila
@ivanka12311 mne ta rada effaclare od la roche p. Nesadla. Kupila som vsetko a vsetko mi to tam aj stoji :( mne to zhorsovalo akne, aj podla zlozenia je to chemia jak lusk. Okrem zdravej stravy mne pomohlo vysadit aj krem od koznej (skinoren), ostala som v tom case chora na chripku, bola som k.o., takze som na plet kaslala, necistila, a za tyzden som mala take zlepsenie az som neverila. Odvtedy som nepouzivala na plet nic, iba setrny cistiaci raz do tyzdna a plet sa spamatala. Akne som mala po kortikoidovej liecbe ako negativny ucinok.
Tiez som mala takuto plet. Pomohla mi kozmeticka ktora mi dala papier podla mojej krvnej skupiny co mam vyradit a naopak co mi pomaha. Zistila som ze mi to akne sposobovali VAjicka . Odkedy ich nejem mam minimalne akne. A aj mliecne vyrobky

@anonym_autor alergie?