icon

Ako sa zbaviť dier na lícach?

sanny2993
11. jún 2024

Ahojte ženy, viete poradiť niečo odskúšané čo by mi pomohlo vyhladiť lica od tých aknedierok? Chemicky ? Laser ? poteším sa každej rade 🙈

Ako sa zbaviť dier na lícach?
minenkak
11. jún 2024

@sanny2993 a veď to máš obyčajne póry,sérum so zinkom

sanny2993
autor
11. jún 2024

@minenkak absolvovala som už dvojmesačnú co2 kúru, kúru z morských rias, no stále sú viditeľne 🤔 viete mi odporučiť kvalitne serum ?

minenkak
11. jún 2024

@sanny2993 ja mám póry tiež veľké a to treba len skúšať čo pomôže,mne retinol zaberá a nejaké sérum so zinkom som mala ale už neviem aké,to bolo fajn

sanny2993
autor
11. jún 2024

@minenkak Ďakujem mrknem sa dnes v lekárni po retinole a zinku 🙂))

minenkak
11. jún 2024

@sanny2993 kľudne v drogérii majú toho veľa

diavant
11. jún 2024

Ja som pouzivala krem bioderma pore refiner zeleny - to problem neriesi natrvalo ale, myslim ze aj benefit ma nejaky na to.

petracandle
11. jún 2024

@sanny2993 pri mastnom type pleti budú póry vždy viditeľné. Maximálne to vieš zmierniť ale nečakaj, že sa toho zbavíš. Je to prirodzené

trema
11. jún 2024

To su póry? Mne to pride ako normálna nevyretusovana plet. Nemala si tam predtym akne?

egonsk
11. jún 2024

mas peknu plet, nevymyslaj s kadejakymi pripravkami, lebo si ju pokazis a potom budes smutne spominat, ze kedysi si mala iba jamky....

liusa82
11. jún 2024

jeden,dvakrát co2 laser mixto.Ja som bola v esthetic v ba.Tiež som mala porovitú pleť a zatiahlo to.Už je to niekolko rokov a stále to mám pekné.Robí sa to ale v chladných mesiacoch.Teraz by ti to asi nespravili

dominikamacakova
12. jún 2024

@egonsk pokazíš pleť? Vieš o tom, že pleť starne a problémy sa zhoršujú? 🤦 Ty si sa mi zdá odborník na každý ženský problém
@autorka rozšírené póry - SPF 50 každý deň a chemický peeling. Nič iné nepomôže

egonsk
12. jún 2024

@dominikamacakova ano navyknes plet na nejaky pripravok a ked ho vysadis, alebo zamenis, moze to mat rozne nasledky. Navyse ak si to este nepostrehla, tak zjemnovanim a hydratovanim pleti kremikami jej realne zmenis vlastnosti. Vsimni si, ze najviac vrasok v starsom veku maju zeny, ktore si dlhodobo kremikuju tvar, rovnako maju ruky s tenulinkou kozou a starecke skvrny u nich prichadzaju skor ako u tych, ktore takuto megaudrzbu pre krasu nepraktizovali.
Ale ked to niekto nevidi, je to jeho problem. Snazit sa vyzerat ako vyretusovana teenagerka na plagate je chore a dlhodobo nerealne.

dominikamacakova
12. jún 2024

@egonsk a zem je plochá... Okej

margotka17
12. jún 2024

@minenkak myslíš, že by to pomohlo aj jamkami po kiahnach? Mám 2 jamky na lícach.

zanaz
12. jún 2024

@margotka17 ja mám jamky, jazvy po kiahňach, retinol používam rok ale na tieto jazvičky to nejako nepôsobí..
Nepoužívam ho ale za tým účelom.