icon

Ako sa zbaviť jahodovej pokožky po holení?

queen_amalia
17. jún 2025

Ahojte, prosím vás o radu 🙏 Má niekto skúsenosť s tzv. „jahodovou pokožkou“ po holení? Po holení nôh sa mi objavia malé tmavé bodky, vyzerá to ako upchaté póry alebo zarastené chĺpky a pôsobí to neesteticky 😞
Vyskúšala som už rôzne žiletky, glycolic acid , aj peelingy, ale zatiaľ nič veľmi nepomohlo. Máte niečo overené, čo vám skutočne pomohlo? Budem vďačná za každú radu .

ludmilik13
17. jún 2025

laserova epilacia je riesenie 🙂 mne sa robila takato pokozka po kazdom holeni, uz som na to nemala nervy.

ha_ha
17. jún 2025

@queen_amalia Vyskúšať iné žiletky nepomôže. Treba vyskúšať iné metódy odstraňovania chĺpkov. Laser, IPL.

guudy
17. jún 2025

Ja som chodila na laser. Pomohlo

adiranka
17. jún 2025

taktiez laser, podla mna nic ucinnejsie na tento problem ani nie je. je to setrne k pokozke a chlpkov ta to zbavi na velmi dlhu dobu, takze by som nad tym jednoznacne pouvazovala. 🙂

simca_13
17. jún 2025

Minule tu písali baby, že záleží aj akú penu alebo gél na holenie používaš, aby ti to zjemnilo chĺpky, potom je to holenie lepšie. Vyskúšaj zmeniť aj žiletky, ja používam pánske, tie sú podľa mňa najlepšie.

kajla159
17. jún 2025

Čím si po holení natieras nohy ? Napríklad moja skúsenosť je že vzdy po telovom mlieku hocijakom sa mi spravili tie bodky červené a keď si natriem nohy kokosovým olejom po holeni to nestipe , nemám bodky a pokožku hladkú , a to používam obyčajne žiletky z DM

nikushka8
17. jún 2025

pomohol mi az epilator a neskor ipl

jankasamulko
21. jún 2025

@queen_amalia mala som tiez. Neexistovalo dat si saty. Po Philips Lumea a par osetreni uplne bez problémov. Za prístroj zaplatis hadam ako za jedno ošetrenie laserom.

libusak
22. jún 2025

Po depilacii to mas tiez? Mozno by som skusila ten laser ako baby radia

madielilly
24. jún 2025

@queen_amalia odkrdy pouzivam pansky gel na holenie uz s tym problem nemam