Ako sa zbaviť jahodovej pokožky po holení?
Ahojte, prosím vás o radu 🙏 Má niekto skúsenosť s tzv. „jahodovou pokožkou“ po holení? Po holení nôh sa mi objavia malé tmavé bodky, vyzerá to ako upchaté póry alebo zarastené chĺpky a pôsobí to neesteticky 😞
Vyskúšala som už rôzne žiletky, glycolic acid , aj peelingy, ale zatiaľ nič veľmi nepomohlo. Máte niečo overené, čo vám skutočne pomohlo? Budem vďačná za každú radu .
@queen_amalia Vyskúšať iné žiletky nepomôže. Treba vyskúšať iné metódy odstraňovania chĺpkov. Laser, IPL.
Ja som chodila na laser. Pomohlo
taktiez laser, podla mna nic ucinnejsie na tento problem ani nie je. je to setrne k pokozke a chlpkov ta to zbavi na velmi dlhu dobu, takze by som nad tym jednoznacne pouvazovala. 🙂
Minule tu písali baby, že záleží aj akú penu alebo gél na holenie používaš, aby ti to zjemnilo chĺpky, potom je to holenie lepšie. Vyskúšaj zmeniť aj žiletky, ja používam pánske, tie sú podľa mňa najlepšie.
Čím si po holení natieras nohy ? Napríklad moja skúsenosť je že vzdy po telovom mlieku hocijakom sa mi spravili tie bodky červené a keď si natriem nohy kokosovým olejom po holeni to nestipe , nemám bodky a pokožku hladkú , a to používam obyčajne žiletky z DM
pomohol mi az epilator a neskor ipl
@queen_amalia mala som tiez. Neexistovalo dat si saty. Po Philips Lumea a par osetreni uplne bez problémov. Za prístroj zaplatis hadam ako za jedno ošetrenie laserom.
Po depilacii to mas tiez? Mozno by som skusila ten laser ako baby radia
@queen_amalia odkrdy pouzivam pansky gel na holenie uz s tym problem nemam

laserova epilacia je riesenie 🙂 mne sa robila takato pokozka po kazdom holeni, uz som na to nemala nervy.