icon

Ako sa zbaviť kruhov pod očami?

oblaacik
13. jan 2025

Ahojte 🙂 v lete som mala obdobie, ze som spala velmi malo, 2-3 hodiny. Vtedy som si vsimla taketo kruhy pod ocami (prikladam fotku). Neviem, od kedy to presne mam a ci je to od toho ale teraz uz spim dobre, citim sa lepsie ale stale to nezmizlo. Inak som zdrava. Mate nejake rady, ako sa ich zbavit? 🙂

Ako sa zbaviť kruhov pod očami?
oblaacik
autor
13. jan 2025
queendixie
13. jan 2025

to chcem vediet aj ja, ale mam to odmalicka...pripnem sa

magic08
13. jan 2025

@queendixie nie si anemicka? kruhy pod očami možu naznačovať malo zeleza

queendixie
13. jan 2025

@magic08 nie som... a moje kruhy nezakryjem ani makeupom, to su doslova az kratery :/ velmi velke a aj hlboke

nominka86
13. jan 2025

@magic08 alebo pije málo vody..

nominka86
13. jan 2025

@queendixie tak jedine kyselina hyaluronová. Osobne to nemám. Pár známych má a spokojnosť.

dota6
13. jan 2025

@queendixie aj ja mám také kruhy. Tmavé a hlboké. Dlhé roky som chodila s iným problémom ku kožnej lekárke a tá zhodnotila, že je to pigmentácia. Tenká koža, žilky, ktoré presvitajú. Korektor je môj naj kamarát, Maybelline age rewind eraser je taký mini zázrak. A keď idem niekam nenalíčená, každý sa ma pýta, či nie som chorá :D ale za tie roky som si zvykla.

magic08
14. jan 2025

@nominka86 ano, aj to moze byt, no mnohokrat je to dedičné a stym nic, možno len kyselinu pichnut

urshullita6541
11. máj 2025

mne sa osvedčil kofein a ako pišu baby aj kyselina hyaluronova 🙂 ja mám najradšej chladiace hydrogélové vankúšiky astrid HYDRO X∙CELL s kyselinou hyalurónovou a kofeinom - 97% prírodné zloženie po noci s nimi mám ráno oveľa krajšie okolie očí