icon

Ako sa zbaviť lupín a svrbenia vlasovej pokožky?

15. jún 2025

Ahojte prosím vás čo to môže byť? Vyzerá to ako chrasticky, mam aj lupiny inak to občas svrbí ale nič hrozné.Akurat používam sampon na lupiny no nejako to nezabera ,čo môže nato ešte dať?

Ako sa zbaviť lupín a svrbenia vlasovej pokožky?Ako sa zbaviť lupín a svrbenia vlasovej pokožky?
andreakotesova
15. jún 2025

Vichy Dercos 👌 Pozivam aj vlasovy píling od Vichy 👌 Oveľa lepšie ako Nizoral a môžeš ich používať denne.

maminatimka
15. jún 2025

Tiež odporučam Vichy Dercos

malinka158
15. jún 2025
@andreakotesova

Vichy Dercos 👌 Pozivam aj vlasovy píling od Vichy 👌 Oveľa lepšie ako Nizoral a môžeš ich používať denne.

@maminatimka
@andreakotesova tento? Pise ze je aj na mastne vlasy. Pomohol vam aj na to? Mne sa strasne mastia vlasy

procrastique
15. jún 2025

Tie chrastičky nie sú lupiny ani nemajú príčinu v lupinách.

majka36912
15. jún 2025

Ja kupujem partnerovi vlasovu kozmetiku od Capillus, lebo ho casto svrbi pokozka hlavy. Jeho obvodak mu povedal, ze ma seboreu a sice mu na to predpisal aj nejake masticky, ale on a masticky nejdu k sebe, strasne mu vadilo ich pouzivat. Kazdopadne ten Capillus mu na tu podrazdenu supinatu a svrbiacu pokozku zabera celkom pekne.

andreakotesova
15. jún 2025
@procrastique

Tie chrastičky nie sú lupiny ani nemajú príčinu v lupinách.

@malinka158 áno.
@procrastique tiež mávam chrasticky na pokožke hlavy + svrbenie a teda Vichy Dercos mi upokojil (casom vyliecil) pokožku po 1 umytí.

ktobytobolpovedal
15. jún 2025

Tiez odporucam vichy dercos

maminatimka
15. jún 2025
@malinka158

@maminatimka
@andreakotesova tento? Pise ze je aj na mastne vlasy. Pomohol vam aj na to? Mne sa strasne mastia vlasy

@malinka158 ja kupujem čo je v akcii, ale skús túto ak maš mastné vlasy..

lilke
15. jún 2025

Mne na svrbiacu hlavu a lupiny pomohol propolisovy šampón.

mikinva
18. jún 2025

Mala som ten istý problém + ma tá pokožka strašne bolela akoby bola zapalena. Hlavu som si zacala umyvat kazde 2 dni co vychadza na umyvanie hlavy 3×tyzdenne, 1× pouzivam sampon clobex a 2×nizoral a ak chces mozes po umyvani pouzit aj nizoral tonikum.
Vysledky sa dostavili do mesiaca.