Ako sa zbaviť nežiadúcej farby vlasov?
Ahojteee žienkyy
Su tu prosim nejake kaderničky?
Ide o to že v júli som sa dala nafarbit a chcela som mat jemnu blond farbu lenze kadernicka ma tak dogabala že som mala neuveritelne žlte vlasy ako slnko,ako kura 🤦♀️
a moje spodne vlasy ktore mam špinavoblond (take tmavsie) ani len nezafarbila 🤦♀️ no to je jedno
Chcem sa spytat ako dlho trva kym sa mi ta farba z vlasov konečne zmyje? Ako dlho trva tento proces kym budem mat konecne svoje vlasy? Už mam odrasty a od tej doby som pouzivala rozne fialove sampony aby sa mi ta nechutna žlta farba trocha zmyla
Ďakujem 🙏❤️
trvala farba sa ti nevymyje len odrastie- zltu stiahnes fialovym samponom ..alebo si najdi naozaj dobru kadernicku a nech ti zafarbi na farbu podobnu tvojej povodnej ...
@juanetta permanentná farba sa nezmysel, odrastá. Čiže iba čakať, na tlmenie žltej môžeš použiť napríklad preliv, ktorý nezmení tvoj vlas iba tie farbené. Príklad kaderníčka Nirvel Silver línia je taká a samozrejme fialová maska, ja používam najviac Artic blond od Nirvel. Aj v kaderníctve robíme s touto značkou.
@juanetta pri farbení na blond sa vlas vlastne nefarbí ale odfarbuje to znamená že sa zbavuje tvojho prirodzeného pigmentu
Predstav si to tak že v tvojom vlase je milión malých fazuliek ktoré sú nositeľmi tvojho pigmentu.
Keď sa vlas farbi na tmavšie ako je prirodzený pigment tak sa ten tá fazuľka iba obaľuje takže časom sa vie z vlasu vymyť.
ALE
keď sa vlas odfarbuje takže ideš na bledšiu farbu ako je tvoja prirodzená toho pigmentu sa zbavuje. Takže namiesto tej fazuľky zostane prázdne miesto, nemá sa čo vymyť.
Takže z takýchto vlasov (odfarbených) sa späť na svoju prirodzenú farbu dá dostať len nafarbením čo najpodobnejším odtieňom
Takže odpoveď: tebe sa farba nevymyeje. Svoju prirodzenú dosiahneš len vyrastením nových vlasov alebo ako som písala vyššie znovu nafarbením na podobný odtieň ako si pôvodne mala

@juanetta ja poradím normálne si kúp fialovú vodičku daj máličko do šampónu a mas pokoj..