icon

Ako sa zbaviť strií po pôrode?

13. mar 2025

Ahojte, som necelý rok po pôrode a na bruchu, stehnách a aj prsiach mi zostali nepekné strie. Počas tehotenstva som používala oleje, aby som aspoň trochu tomu predišla a nepomohlo... Existuje nejaký spôsob ako sa ich zbaviť ? Je to vôbec možné ? .. samej sebe sa nepáčim ako vyzerám je to fakt katastrofa.

babushkaem
13. mar 2025

Ja používam oleje a mam ich aj tak. Takze sa netráp tym, ze si ich nepoužívala. A odstrániť sa nedajú, mozno laser ich trochu ,,zneviditeľniť”

lucia13022023
13. mar 2025

Ja nemám strie z tehotenstva ale mam strie na prsiach z toho, ako mi rástli a prvý rok boli viditeľné, potom úplne vybledli ze in nie je poriadne ani vidno. Nič špeciálne som nerobila, len som sa kremovala každý večer v rámci večernej rutiny.

lasona
13. mar 2025

Bohužiaľ zbaviť sa ich nedá...jedine zmierniť, časom vyblednu..možno laser...ale je to drahé...to je proste genetika...rýchlo sa ti koža natiahla....je to roztrhnutie v podstate

jamidea
13. mar 2025

Kazda reklama , ktora ta zbavi strii je klamstvo! A kazda reklama, na predidenie strii tiez. Mazala som sa drahymi kremami, nastastie som ich dostavala, no strii mam dost a to som nepribrala vela. Zial, je to jedna z mala koznych veci, ktore nejdu opravit. Ale zblednu, ja uz ani nvm, ze ich mam.

kristinka92
13. mar 2025

Strie sú jazvy. Nikdy sa ich nezbavis, iba časom sa stiahnu (keď si udrzis hmotnost) a vyblednú. Akýkoľvek krem procedúra sú zbytočne ťahanie peňazí Ja ich mám asi 15rokov a sú bledé, ale sú tam

isis234
13. mar 2025

Argánový olej - dovoz z Tunisu. Detský olej s azulenom

nin12345
14. mar 2025

Mne sa spravili strie na prsiach lebo sa mi velmi zvacsili a boli fialove uplne. Rok po tom co som prestala kojit uz boli uplne blede a skoro ich nevidno. Urcite to casom vybledne aj tebe

zuzubb007
14. mar 2025

Zbaviť sa nikdy toho nezbavis, je to trvalé poškodenie kože, len sa s tým zmierit