Ako sa zbaviť strií po pôrode?
Ahojte, som necelý rok po pôrode a na bruchu, stehnách a aj prsiach mi zostali nepekné strie. Počas tehotenstva som používala oleje, aby som aspoň trochu tomu predišla a nepomohlo... Existuje nejaký spôsob ako sa ich zbaviť ? Je to vôbec možné ? .. samej sebe sa nepáčim ako vyzerám je to fakt katastrofa.
Ja nemám strie z tehotenstva ale mam strie na prsiach z toho, ako mi rástli a prvý rok boli viditeľné, potom úplne vybledli ze in nie je poriadne ani vidno. Nič špeciálne som nerobila, len som sa kremovala každý večer v rámci večernej rutiny.
Bohužiaľ zbaviť sa ich nedá...jedine zmierniť, časom vyblednu..možno laser...ale je to drahé...to je proste genetika...rýchlo sa ti koža natiahla....je to roztrhnutie v podstate
Kazda reklama , ktora ta zbavi strii je klamstvo! A kazda reklama, na predidenie strii tiez. Mazala som sa drahymi kremami, nastastie som ich dostavala, no strii mam dost a to som nepribrala vela. Zial, je to jedna z mala koznych veci, ktore nejdu opravit. Ale zblednu, ja uz ani nvm, ze ich mam.
Strie sú jazvy. Nikdy sa ich nezbavis, iba časom sa stiahnu (keď si udrzis hmotnost) a vyblednú. Akýkoľvek krem procedúra sú zbytočne ťahanie peňazí Ja ich mám asi 15rokov a sú bledé, ale sú tam
Argánový olej - dovoz z Tunisu. Detský olej s azulenom
Mne sa spravili strie na prsiach lebo sa mi velmi zvacsili a boli fialove uplne. Rok po tom co som prestala kojit uz boli uplne blede a skoro ich nevidno. Urcite to casom vybledne aj tebe
Zbaviť sa nikdy toho nezbavis, je to trvalé poškodenie kože, len sa s tým zmierit

Ja používam oleje a mam ich aj tak. Takze sa netráp tym, ze si ich nepoužívala. A odstrániť sa nedajú, mozno laser ich trochu ,,zneviditeľniť”