Ako sa zbaviť suchých a strapato pôsobiacich vlasov?
Moje vlasy pôsobia husto, strapato a sucho... Predtým také neboli.
Ostrihala som končeky a myslela že to bude lepšie ale stále nič. Nejaké rady?
Vlasovy olej na konceky.
Aké máš vlasy? Farbu myslím...
Vlasovy olej na konceky.
@domkakvet to nejde len o končeky ale píšem že celé vlasy
Viem, ale niekde zacat musis, este mozes skusit nejaky kvalitnejsi sampon a kondicioner, ale aky konkretne neviem, ak mas farbene blond, tak tie casto tak posobia.
Alfaparf Miláno tmavo zelený šampón na blond vlasy, shea moisture šampón používam do celých dĺžok vlasov (nie priamo na hlavu,) lebo sú hrozne olejové všetky -toto používam miesti masky na vlasy a olej na vlasy alfaparf Miláno tiež celé dĺžky, mám zdravé blond vlasy
To je tým farbenim, vysusenim...treba ich ostrihať a vyzivovat
blond odfarbené alebo prírodné? lebo keď je to odfarbovaním, treba ich vyživovať a hydratovať…
To je tým farbenim, vysusenim...treba ich ostrihať a vyzivovat
@luccija nieje, nemám farbené vlasy
takže nefarbené a zrazu sú iné. vek? sťahovala si sa? schudla si? bola si chorá?
Chyba im proteín treba používať správnu kozmetiku
A nemenila si šampón? Keď máš nefarbene a zrazu su suché? Ako som písala treba kúpiť drahší šampón bezsulfatovy ( nie z drogérie) a olej by bolo dobré. Ideálne keď pôsobia strapato a sucho.. Ten ti ich uhladi.. Ja mám teraz lepšie vlasy ako keď som sa nefarbila a to mám teraz melir
A nemenila si šampón? Keď máš nefarbene a zrazu su suché? Ako som písala treba kúpiť drahší šampón bezsulfatovy ( nie z drogérie) a olej by bolo dobré. Ideálne keď pôsobia strapato a sucho.. Ten ti ich uhladi.. Ja mám teraz lepšie vlasy ako keď som sa nefarbila a to mám teraz melir
@lesiiaoldi áno olej uhladi ale to je len efekt, da sa to celkovo zmeniť len je potrebná správne nastavená kozmetika k vlasu a potom samozrejme pravidelnosť
@lesiiaoldi áno olej uhladi ale to je len efekt, da sa to celkovo zmeniť len je potrebná správne nastavená kozmetika k vlasu a potom samozrejme pravidelnosť
@sabinami no veď jej hovorím že šampóny kvalitné..
@sabinami mne poradila kaderníčka šampón, ktorý používa aj ona sama v salóne. Aj olej.
Nie si kucerava? Mozno mas kucerave vlasy a nevies o tom

Skús túto skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/4042/