icon

Ako sa zbaviť suchých a strapato pôsobiacich vlasov?

4. máj 2025

Moje vlasy pôsobia husto, strapato a sucho... Predtým také neboli.
Ostrihala som končeky a myslela že to bude lepšie ale stále nič. Nejaké rady?

alienkami
4. máj 2025
domkakvet
4. máj 2025

Vlasovy olej na konceky.

lesiiaoldi
4. máj 2025

Aké máš vlasy? Farbu myslím...

autor
4. máj 2025
@domkakvet

Vlasovy olej na konceky.

@domkakvet to nejde len o končeky ale píšem že celé vlasy

autor
4. máj 2025
@lesiiaoldi

Aké máš vlasy? Farbu myslím...

@lesiiaoldi blond

domkakvet
4. máj 2025

Viem, ale niekde zacat musis, este mozes skusit nejaky kvalitnejsi sampon a kondicioner, ale aky konkretne neviem, ak mas farbene blond, tak tie casto tak posobia.

lesiiaoldi
4. máj 2025

Alfaparf Miláno tmavo zelený šampón na blond vlasy, shea moisture šampón používam do celých dĺžok vlasov (nie priamo na hlavu,) lebo sú hrozne olejové všetky -toto používam miesti masky na vlasy a olej na vlasy alfaparf Miláno tiež celé dĺžky, mám zdravé blond vlasy

luccija
4. máj 2025

To je tým farbenim, vysusenim...treba ich ostrihať a vyzivovat

biba_18
4. máj 2025

blond odfarbené alebo prírodné? lebo keď je to odfarbovaním, treba ich vyživovať a hydratovať…

autor
4. máj 2025
@luccija

To je tým farbenim, vysusenim...treba ich ostrihať a vyzivovat

@luccija nieje, nemám farbené vlasy

biba_18
4. máj 2025

takže nefarbené a zrazu sú iné. vek? sťahovala si sa? schudla si? bola si chorá?

sabinami
5. máj 2025

Chyba im proteín treba používať správnu kozmetiku

lesiiaoldi
5. máj 2025

A nemenila si šampón? Keď máš nefarbene a zrazu su suché? Ako som písala treba kúpiť drahší šampón bezsulfatovy ( nie z drogérie) a olej by bolo dobré. Ideálne keď pôsobia strapato a sucho.. Ten ti ich uhladi.. Ja mám teraz lepšie vlasy ako keď som sa nefarbila a to mám teraz melir

sabinami
5. máj 2025
@lesiiaoldi

A nemenila si šampón? Keď máš nefarbene a zrazu su suché? Ako som písala treba kúpiť drahší šampón bezsulfatovy ( nie z drogérie) a olej by bolo dobré. Ideálne keď pôsobia strapato a sucho.. Ten ti ich uhladi.. Ja mám teraz lepšie vlasy ako keď som sa nefarbila a to mám teraz melir

@lesiiaoldi áno olej uhladi ale to je len efekt, da sa to celkovo zmeniť len je potrebná správne nastavená kozmetika k vlasu a potom samozrejme pravidelnosť

lesiiaoldi
5. máj 2025
@sabinami

@lesiiaoldi áno olej uhladi ale to je len efekt, da sa to celkovo zmeniť len je potrebná správne nastavená kozmetika k vlasu a potom samozrejme pravidelnosť

@sabinami no veď jej hovorím že šampóny kvalitné..

lesiiaoldi
5. máj 2025
@sabinami

@sabinami mne poradila kaderníčka šampón, ktorý používa aj ona sama v salóne. Aj olej.

valise
11. máj 2025

Nie si kucerava? Mozno mas kucerave vlasy a nevies o tom