Ako sa zbaviť zlatých odleskov vo vlasoch?
Ahojte. Dlhšie bojujem so zlatými odleskami vlasov, hlavne pri korienkoch. Keď zasvieti slnko alebo pod svetlom sa mi zlato lesklú vlasy. Vadí mi to. Skúšala som rôzne farby ale žiadna to neprekryla. Neviete poradiť? Najlepšie tie, ktoré máte skúsenosti s takými vlasmi. V komentári je fotka vlasov aké mam teraz. Včera farbené a pri tejto farbe tiež vidno zlaté tony
@anonym_fd3847 A tento šampón nie je skôr na žlté odtiene pri blond vlasoch? 🙂 Ja som mala vždy za to, že áno.
@anonym_autor fotku si nepridala ale žlté odlesky na farbených vlasoch celkom úspešne eliminuje silver šampón. Kúpiš ho za pár €.
@anonym_fd3847 tieto silver sampony veľmi vysušujú vlasy. Tomu by som sa chcela vyhnúť
@anonym_fd3847 tieto silver sampony veľmi vysušujú vlasy. Tomu by som sa chcela vyhnúť
@anonym_autor mam kaloos ci ako sa to píše. Vôbec nevysušuje. Mam odrastene balayage nie je kedy ísť na dorabku. Tie vlasy mi zjednotil ani nevidno nejaké odrasty. Žiadne žlté a oranžové odtiene nemam
@anonym_autor zlte odlesky fialovy, medene odlesky modry sampon

@anonym_autor fotku si nepridala ale žlté odlesky na farbených vlasoch celkom úspešne eliminuje silver šampón. Kúpiš ho za pár €.