icon

Ako si dať nafarbiť dlhé vlasy?

10. sep 2025

Dobrý deň, prosím vás poraďte ako si dať nafarbiť vlasy.... Mám dlhé po riť chcem si dať podstrihnúť po pas. Farbu vlasov mam žlté, zhora mam už odrast hnedý... Teda k veci chcela by som zhora hnedé, a spodok vytonovať do svetla bolo by to pekne? Alebo radcej ísť do melíru lenže z vrchu chcem mam moje vlasy aby som nemusela stále farbiť. Mate aj nejaké foto ako to mate vy a ste spokojne? Vďaka

domkakvet
10. sep 2025

@anonym_autor za mna su obe moznosti ok, ale skor ta prva, aspon podla mojej predstavi, mozno keby som ta videla, tak by som povedala, ze sa ti hodi skor to alebo to.

autor
10. sep 2025
@domkakvet

@anonym_autor za mna su obe moznosti ok, ale skor ta prva, aspon podla mojej predstavi, mozno keby som ta videla, tak by som povedala, ze sa ti hodi skor to alebo to.

@domkakvet tak ja som mala svetlé fajn aj hnedé fajn takže mi pristanú obi dve farby. Lenže neviem sa rozhodnúť....

lindous
10. sep 2025

Nájdi dobrú kaderníčku, ktorej práca sa ti páči a budeš jej dôverovať a poraď sa s ňou, tá keď uvidí tvoje vlasy, povie ti najlepšie co by sa hodilo, aj čo sa dá vykúzliť

autor
10. sep 2025
@lindous

Nájdi dobrú kaderníčku, ktorej práca sa ti páči a budeš jej dôverovať a poraď sa s ňou, tá keď uvidí tvoje vlasy, povie ti najlepšie co by sa hodilo, aj čo sa dá vykúzliť

@lindous To asi bude najlepšie, Ďakujem za radu 🙂

bielasovicka
10. sep 2025

Ty máš žlté vlasy? 🤭