icon

Ako si spraviť pohodlný vysoký cop?

michaeladzurin
21. feb 2024
riesska123
21. feb 2024

Skús používať inú gumičku? Ja vo vysokom cope aj spím a nič ma nešklbe

nikpa
21. feb 2024

@michaeladzurin ja nosím vysoký cop odkedy sa postavím ráno z postele až do večera, kým si do nej zas nelahnem a nič ma nešklbe. Nechápem čo myslíš. Jedine zla gumička.

viera27
23. feb 2024

Tak zavisi od gumicky,ale aj od vlasov. Ja mam tazke huste vlasy po pas,takze logicky ich vaha posobi na vlasove korienky v cope este znasobene a oslabuje ich. Nevydrzim dlho a je uplne jedno,aku gumicku mam. Aj ked najsetrnejsia je asi invisibobble.

haggard_222
25. feb 2024

Závisí to dosť od vlasov, aj od tvaru lebky napríklad. Ja mám vlasy hrubšie, ťažšie a hustejšie a teda je to trochu iná váha na ten cop, než má napríklad moja kamarátka s tenučkými vlasmi, ktorá taký cop nosí pravidelne. Keď si sa spravím vysoký cop, tak po pár hodinách ho musím dať dole, lebo ma tiež ťahá a bolí vlasová pokožka a následke aj hlava z neho. Jediná gumička s ktorou mi cop drží na mieste je typ invisibobble (kľdne aj lacnejšia verzia), inak mi cop klesá skoro ihneď po urobení. Ja som sa zmierila s tým, že nie je každý typ účesu pre každého. Ja napríklad nemám problém voľne nechať vlasy uschnúť a fungovať s nimi bez akýchkoľvek prípravkov, žehlenia a neviem čoho, a aj tak vyzerajú dobre. Každé vlasy majú iné výhody a nevýhody. Som za to, aby si každý prispôsobil starostlivosť o vlasy a účesy podľa toho, čo pasuje jemu, a nie čo je in, alebo čo by chceli. Lebo často to čo chceme je iné ako to čo potrebujeme.