Ako si správne natočiť vlasy na natáčky?
Ahojte, nejaké rady ako si natočiť vlasy na natáčky? Poprípade aj doporučenie na natáčky s ktorými sa dá aj pohodlne vyspať v noci. A čo ku tomu potrebujem? Nejaké tužidlo predtým použiť? A ráno keď ich dám dole stačí lak na vlasy? Ešte dodám že mám také riedke, slabé vlasy, ale keby to vydrží aspoň pár hodín ráno bolo by lepšie ako nič.
Keď máš riedke slabé vlasy, po ozmývaní si daj penové tužidlo a penové natáčky (sú tenšie u hrubšie). Počkaj kým ti uschnú. Fénuj čo najmenej a nie horúci vzduch.Nespi v natáčkach. Nekulmuj si ich.
Zisti v tvojom okolí dobrú kaderníčku, ktorá ti navrhne účes k tvojim vlasom a tvári. Aby si ich čo najmenej poškodila. Potrebuješ spevniť. Môžeš zo začiatku oplachovať v rozmaríne, žihľave. Ak si blond, tak v kamilkách alebo materinej dúške
Lak na vlasy nepoužívaj
@svokrinjazykmonika Ak chceš spať v natackach, tak jedine penové. Sú rôzne druhy. Dávaj ich ale na takmer úplne suché vlasy, predtým tužidlo penové.
Neviem aké dlhé vlasy máš, ale ja si urobím vyššie cop a ten natočím na 3-5 nataciek, podľa toho aké vlny chcem. V tom sa vyspim úplne v pohode.

Ja odporúčam nahrievacie natáčky od Remington, do 20-30 min krásne vlny