icon

Ako si vybrať olej na opaľovanie?

lienkavax
29. jún 2024

Ahojte. Poradíte prosím olej na opalovanie? Ideme k moru, som 'špinavá' blondína, svetlejšia pokožka, väčšinou vždy chytím do červena aj to tak nesúmerne 🙈.
Vďaka za tip 🤗.

liusa82
29. jún 2024

ja nie presne olej,ale opalovacie maslo z argánového oleja argan bronz oil.Ja mám 10 je aj 6 ale aj silnejší faktor na výber.Zrýchluje opálenie.Ja som tiež bledula a pekne ma po ňom opáli.Aj koža je dobre hydratovaná,premastenejšia a je aj vodoodolný.Skús

lienkavax
autor
29. jún 2024

@liusa82 ďakujem 🤗, pozriem

nikpa
29. jún 2024

@lienkavax ten olej co spomína vyššie je naozaj dobrý, tiež ho použivam. Som po ňom rýchlo a pekne opálená. Ale pozor lebo mňa zvyklo s spf 6 spáliť a to som tmavovlaska a celkovo mam tmavší pigment. Pri bledšej pokožke by som si kúpila z toho ten najvyšší faktor a na tvár nepoužívat, to je asi ale jasné....

pralinka86
29. jún 2024

Ja by som kupila 50tku, o to viac, ak sa opalujes do cervena, na co trapit kozu .. opali ta aj tak, len pomalsie

marcellka32
29. jún 2024

Ach jaj, stále si nedáte povedať ...každé leto sa opakuje téma slnko a opaľovanie
Autorka: spf50 a nič iné ani nerieš, sama vieš na sebe že sa opalujes do červena

lienkavax
autor
30. jún 2024

@marcellka32 mne neišlo ani tak o faktor, ako o konkrétny tip/značka krému, oleja...

lienkavax
autor
30. jún 2024

@nikpa ďakujem, určite dávam najvyšší faktor len som chcela tip na konkrétny olej/krém na opalovanie 😊

lienkavax
autor
30. jún 2024

@pralinka86 áno, len mne išlo o tip na konkrétny olej/krém...

pralinka86
30. jún 2024

@lienkavax aha, tak mozno pozri bioderma a la roche, aj decka používajú a super

lienkavax
autor
30. jún 2024

@pralinka86 ďakujem pekne za tip 🤗

marcellka32
30. jún 2024

LA roche posay

katjak78
3. júl 2024

Ahoj, ja mám dobré skúsensti s Vichy olejom na opalovanie, obsahuje betakaroten a preto opaluje do hneda

lienkavax
autor
3. júl 2024

@katjak78 ďakujem 🤗