icon

Ako si vybrať tónovaný krém s SPF 50?

mon_ben
15. máj 2025

Viete mi poradiť tónované kvalitné spf 50? Resp BB alebo CC krém s vysokým spf kvôli hyperpigmentacii?

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

Kazdy kto sa trochu zaobera ucinnou kozmetikou tu povie, ze si mas dat plnu vrstvu klasickeho spf a na to akykolvek tonovaci/bb/cc aky ti vyhovuje farebne/zlozenim.

luciaruz
15. máj 2025

Ja si do dlane dam krem, jedna kvapka mejkapu a bb je na svete😆
Ale inac uriage robi tónovací krém spf 30. Kvalitou dobry. Tiež som mala La-roche, shaka fluid, ten bol totalne oranzovy. Momentalne mam tonovacie spf od vichy. Odporúčam chod na notino, tam je kopa recenzií na tieto produkty.

cristy
15. máj 2025

Odporúčam Missha M Perfect cover

tilly
15. máj 2025

Ja mám nejaký kórejský s spf 50. Ale používam skôr 50tku a zvlášť CC

domiklik
15. máj 2025

@mon_ben akýkoľvek make up, BB, cc hoc by mal aj spf 50, pre teba nebude dostatočný. Potrebuješ spf 50 a na to už daj hocičo. Samozrejme toho spf si musíš naniesť aj dostatočne množstvo. Ak by si si dala na fejs len ten BB, nikdy ho nenanesies dosť. Ak by si si ho dala dosť, vyzerala by si zle.

mon_ben
autor
16. máj 2025
@domiklik

@mon_ben akýkoľvek make up, BB, cc hoc by mal aj spf 50, pre teba nebude dostatočný. Potrebuješ spf 50 a na to už daj hocičo. Samozrejme toho spf si musíš naniesť aj dostatočne množstvo. Ak by si si dala na fejs len ten BB, nikdy ho nenanesies dosť. Ak by si si ho dala dosť, vyzerala by si zle.

@domiklik Ano, teraz to tak mám. Krém spf 50 + CC. Chcela som si trochu zjednodušit rutinu, ale dáva to zmysel.

lartuna28
22. jún 2025

@mon_ben ahoj, vies mi napísať? Veľmi rada ti poradím ❤️