icon

Ako správne česať jemne vlnité vlasy?

lienka192
7. apr 2025

Ženy, prosím vás, tie ktoré máte také vlasy ( zvrchu rovné, pod ušami mierne vlnky ), alebo ktoré ste kaderníčky a vyznáte sa do toho, kedy česať také vlasy ? Rovné vlasy sa majú česať suché, naopak kučeravé vlasy sa musia česať mokré. Čo s takými veľmi mierne vlnitými vlasmi ?

biba_18
7. apr 2025

@lienka192 mokré po kondicioneri… veď musíš vidieť že keď ich češeš nasucho, že sú našuchorené…

lienka192
autor
7. apr 2025

@biba_18 vieš čo ja mám tie vlnky veľmi jemné, mierne a keď si ich suché šetrne prečešem, nie sú našuchorené ani krepovité. Ale dnes som počula jednu diskusiu, hovorilo sa tam ale iba o rovných a kučeravých vlasoch , preto som sa zamyslela ako to je s typom vlasom 2A .

simca06022011
7. apr 2025

vyskusaj si co tebe naj vyhovuje, vsak podla toho ako si vlasy upravujes budes postupovat...
mozes vyskusat aj curly hair bowl metod (vygoogli si)
Kucerave vlasy sa hlavne suche necesu, lebo pride efekt "levi kral" a casto su aj nerozcesatelne. Ja mam rovne, niekedy vlnite, a nikdy ich napr necesem na sucho...

biba_18
7. apr 2025

@lienka192 ja som sa málokedy česala nasucho lebo som mala vlasy ako einstein potom… a potom po rokoch prišla cgm - ako niečo revolučné haha
tak keď sa ti nešuchoria, kľudne ich šeš aj nasucho…

lienka192
autor
7. apr 2025

@biba_18 ja sa tiež češem veľmi málo, ale keď už vždy som prečesala suché, mokré nikdy. Tak ma to dnes zaujalo. Pozriem tiež tu CGM bližšie. Ďakujem