Ako správne čistiť pleť po make-upe?
Ahojte. Zdá sa mi že si nedostatočne večer vyčistim pleť (od makeupu). Používam garnier gel a potom nivea odličovacie mydlo.
Robia sa mi čierne bodky/ vyrážky na lícach a nose. Keď dlhšiu dobu makeup nemám, je to lepšie.
Ďakujem
@dzt ked nedavas makeup ale rovno puder, asi ti puder zalieza do porov.
Skús si kúpiť odlicovaci olej/balzam, ktorý vmasíruješ nasucho na nalíčenu pleť, chvíľu počkaj a zmy to vodou, pripadne navlhcenym ureracikom. Potom vyčistí ešte gélom. Takto bude pleť dokonale čistá ☺️
@dzt ten Garnier gel mozes pouzivat nadalej, odstrani najvacsie necistoty a mastnotu. Na docistenie je dobre nejake sensitive cistiace mlieko s vatovym alebo frote tamponikom. Ten ti tie necistoty z porov vytrie.
@ivana11155 myslíš? Ako ako teda zmatniť pleť inak?
@rybiatko123 dakujem 😊
@strawberry0797 mám take mini uteraciky, vyskúšam. Dakujem 😊
Mejkap som myslela vseobecne ako akykolvek produkt. Skus zmenit znacku tych svojich
Nepoznám odličovacie mydlo, používam olej alebo balzam, ale logicky to, čo je odličovacie ide ako prvý krok, aby odlíčilo pleť a čistiaci gél ide ako druhý krok, aby pleť dočistil .
Skús zmeniť značku púdru, ktorý používaš. Prípadne ho vymeniť za ľahký bb, cc krém. Až máš pleť so sklonom k rozšíreným pórom, mastnú a dáš si na ňu púder, tak ten ti do tých porov zalezie a upchá ich.
Baby, ne nemôže to byt v zlom kreme?
@dzt je tu skupina myslím ze recenzie na kozmetické výrobky sa vola, mne tam skvelé poradili. Naozaj sú tam baby co tomu rozumejú. Ak si aj dáš do lupy tak ti nájde kopu príspevkov kde riešia čistenie pleti a denne večerné rutiny alebo tam rovno pridaj prívesok s tvojim problémom 🙂 veľmi sú tam ochotne dievčatá.
ja som to tiež tak mala, ale nechcela som mať milión prípravkov a teraz som si cez leta kúpila micelárny čistiaci gél astrid hydro x cell so spirulinou a fytoceramidmi a kyselinou hyalurónovou a pekne jemne odstráni make up a hĺbkovo vyčistí pleť a potom je taká akási napitejšia a krajšia 🙂 možno len môj pocit, ale nemám čierne bodky ani vyrážky

pouzivam kozmetiku z lekarne (lrp, bioderma, cerave). a tiez zalezi od toho, aky mejkap pouzivas, mnohe upchavaju pory.