Ako správne miešať kadernícke farby?
Akojte zienky kadernicky.
Som vyucena kadernicka,ale venovala som sa len obcasnemu strihaniu,melirovaniu a farbeniu kamaratok pocas celych rokov.
Chcela by som do toho trosku znovs prist,ale co sa farbenia tyka,
fakt si nepamstam,ze by nam v skole vysvetlovali,ako sa miesaju farby,neutralizuju….
Nasla som super clanok,ale nerozumiem tomu koncu:
Žltú farbu neutralizuje fialová farba
Červenú farbu neutralizuje zelená farba
Oranžovú farbu neutralizuje modrá farba
Ake su to farby?
Fakt tomu nechapem.
Vie mi to prosim niekto vysvetlit?
Tu je tennclanok:
https://lomax.sk/blog/viete-sa-orientovat-v-cis...
Tabulke atd rozumiem ze o co ide,ale nechapem ze sku fialovu,zelenu a modru farbu pridat?

A nebolo by bolo lepsie sa toto ucit v praxi pod vedenim skuseneho kadernika…?
@vanilkovazmrzka ja nikde nepisem,ze idem niekoho farbit a pod.Ziadam o ppmoc s vysvetlenim toho,comu nerozumiem.Nasledne to chcem samozrejme dobrat u niekoho v salone.Dovtedy ale chcem vediet pointu,lebo to mam furt v hlave 🫣
Pointu aj všetko sa dozvies na školeniach čo si zaplatíš. aj ja som musela chodiť po školeniach lebo v škole nič moc.. 🤷
Pointu aj všetko sa dozvies na školeniach čo si zaplatíš. aj ja som musela chodiť po školeniach lebo v škole nič moc.. 🤷
@lenik98 no na skoleniach mi to isto vysvetlia😀
Ty mi to nechces vysvetlit?
Áno na školeniach ti to vysvetlia. Je veľa školení na zameranie na koloristiku. Je to veľmi veľmi obsiahla téma na ktorú nadväzuje x vecí ako možno tušíš čiže nevysvetlim, žiaľ. Ja som na veľa vecí prišla praxou sama... To je najlepší učiteľ
Áno na školeniach ti to vysvetlia. Je veľa školení na zameranie na koloristiku. Je to veľmi veľmi obsiahla téma na ktorú nadväzuje x vecí ako možno tušíš čiže nevysvetlim, žiaľ. Ja som na veľa vecí prišla praxou sama... To je najlepší učiteľ
@lenik98 mozem mi aspon napisat,kde na nete najdem kde a kto a kedy robi take skolenia?

A nebolo by bolo lepsie sa toto ucit v praxi pod vedenim skuseneho kadernika…?