icon

Ako správne nanášať Balea dezodorant?

14. jan 2026

Ahojte.ako alebo čím nanášate tento dezodorant?

Ako správne nanášať Balea dezodorant?
doriiis
14. jan 2026

Krémové dezodoranty a antiperspiranty sa nanasaju normálne prstami. Normálne rozotries

crazy_lazy
14. jan 2026

Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.

autor
14. jan 2026
@crazy_lazy

Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.

@crazy_lazy áno aj to ,aj prsty špinavé od toho ,ľahko to zmyť nejede

anonym_0b3896
14. jan 2026
@crazy_lazy

@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...

autor
15. jan 2026
@anonym_0b3896

@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...

@anonym_0b3896 tak asi ako je každý zvyknutý 🤷,ja ich teda dlhé nemám a mám svoje,ale aj tak mi to tam zaliezla

simca06022011
16. jan 2026

vsak nie nechtami to natieraj ale vankusikmi prstov, vnutronou stranou prstou, nikdy mi to za nechty neslo.. ak ti to nejde, kasli na tieto vymysli a kup si normalny :D mne to bolo neprijemne sa tymto natierat,a j nehygienicke a neprakticke (v podstate iba v kupelni by som mohla dezodor pouzivat), cize ja som presla na ine dezodoranty, tieto prstove nech si uziju ini🙂)

saxana000
16. jan 2026

Ja som ho naberala hankami aby mi nesiel pod dlhe nechty.ale pouzivala som ho iba na stehna aby sa mi neodierali..