Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.
Mala som kedysi tento istý, ale je to otrava pokiaľ máš dlhšie nechty. Veľmi nepraktické.
@crazy_lazy áno aj to ,aj prsty špinavé od toho ,ľahko to zmyť nejede
@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...
@crazy_lazy Tak dlhé nechty sú hádam nepraktické aj pri zmysluplnejších činnostiach...
@anonym_0b3896 tak asi ako je každý zvyknutý 🤷,ja ich teda dlhé nemám a mám svoje,ale aj tak mi to tam zaliezla
vsak nie nechtami to natieraj ale vankusikmi prstov, vnutronou stranou prstou, nikdy mi to za nechty neslo.. ak ti to nejde, kasli na tieto vymysli a kup si normalny :D mne to bolo neprijemne sa tymto natierat,a j nehygienicke a neprakticke (v podstate iba v kupelni by som mohla dezodor pouzivat), cize ja som presla na ine dezodoranty, tieto prstove nech si uziju ini🙂)
Ja som ho naberala hankami aby mi nesiel pod dlhe nechty.ale pouzivala som ho iba na stehna aby sa mi neodierali..

Krémové dezodoranty a antiperspiranty sa nanasaju normálne prstami. Normálne rozotries