Ako správne nanášať make-up na vrásky?
Ahojte zeny prosim o radu. Mam 35 a vrasky na cele. Ked si dam ale make up tie vrasky sa velmi zvyraznia vyzeram jak starena vraskava....co robim zle?? Davam aj krem aj podkladovu bazu....alebo mam len zly make up?? Dakujem za kazdu radu a odporucanie
Botox 🙂
zmeniť makeup, už len niečo ľahšie..
veru veru.Tu už len dermo zásahy pomôžu.Neboj sa toho botoxu pomôže ti to.Potom môžeš používať makeup aký chceš a máš postarané.Lepšie ako pokrkrvaný papier.Lebo to sa ti bude iba prehlbovať a zhoršovať
A aky pouzivas makeup?
Aku mas starostlivost i plet?
Aky mas typ pleti?
Ja tom vám s vraskami okolo oci...
@luciaruz odporuc prosim...mam rimel lasting
@biba_18 odporuc prosim
@vanilkovazmrzka rimmel lasting, a plet mam strasne citlivu aknoznu
napr. pupa like a doll je veľmi ľakučký makeup…
nemam hlboke vrasky na cele, ale nejake mam. ak mam dobry makeup, nezalieza. no v poslednej dobe oblubujem makeupy, ktore su velmi lahke a takmer nekryju.
dalsia zaujimava vec je, ze ak nemusim,a ni an celo makeup nedam. ked dam vyhladzujucu podkladovu bazu, ktora castorat este zmatni, resp dokaze plet akoby rozostrit, zakryje to aj nejake nedokonalosti.
nejak som nezachytila, ci makeup pudrujes. makeuo sa musi zafixovat fixacnym pudrom.
@majamat ked sam puder je to este horsie....ver ze keby som nemusela make up vobec nelouzivam ale na cele mam najhorsie akne ktore musim zakryt
nno nic sa neda robit, makeup bez pudru jedjnoducho dobre nedrzi.
makeupu staci tenucka vrstva, puder musi byt jemne namlety, stetec oklepat a potom nanasat pritlacanim, nesuchat.

Zly makeup. Kvalitny makeup nezalieza do vrások.