icon

Ako správne používať peroxid pri farbení vlasov?

20. dec 2024

Potrebujem si prvýkrát zafarbiť vlasy. Mám ich tmavohnedé po plecia. Kúpila som si teda farbu na vlasy cca o 1-2 stupne svetlejšiu a kúpila som aj 3%peroxid. K farbe je aj dala aplikacna fľaštička s vyvijacom. Tu mám vraj zmiešať s farbou. Alebo mám namiesto zmiešať ten peroxid s farbou a tak naniesť na vlasy? Ak áno v akom pomere. Lebo na tom peroxide je napísané že ho treba zmiešať priamo s farbou v pomere uvedenom na farbe. No tam nič také nie je.

kat_
20. dec 2024

aku farbu si si kupila? ak klasicku drogerkovu, pouzi ten vyvijac co je pribaleny...
peroxid sa pouziva ku kadernickym farbam, ktore vyvijac nemaju, tam sa miesa priamo farba a peroxid

gabika0825
20. dec 2024

Ja by som sa radšej pri odfarbovani na bledsiu farbu zverila kaderníčke. A hlavne ak to ideš robiť prvý krát.

anonym0001
20. dec 2024

Peroxid pri farbe z drogerie nepotrebujes, ten je uz vo farbe.

rozculena
20. dec 2024

svetlejšia farba ti na tmavšie vlasy nechytí.Ja by som sa doma rozhodne neodfarbovala.

madielilly
26. dec 2024

Prosim,nepouzivaj peroxid kupeny v drogerii (lightenery,zosvetlovace a podobne veci z drogerky).Znicis si totalne vlasy.Vlasy sa ti zgumovateju a uplne rozpadnu.Kasli na to.Chod kadernicke.Zainvestuj aj tych 100 € na zosvetlenie a na farbenie.Nerob to doma.Doma musis dat najskor zosvetlovat.A potom farbu co je svetlejsia cize obsahuje dalsi zosvetlovac.Zo zaciatku sa ti to podari,ak ich nebudes mat flakate.Ale po mesiaci umyvania,zacnes citit ze su inej kvality a po chvilke zacnes uz len vycesavat v najlepsom pripade spalene a zgumovane vlasy.Ja som to zazila.Tiez som spravila to co ty.Spalila som nastastie len 1/3 dlzky.Ale s mokrou hlavou a so slzamy som utekala kadernicke ktora mala nastastie na mna v ten vecer cas