Ako správne predĺžiť vlasy a nepoškodiť ich?
Aku metodu by ste mi odporucili na predlzenie vlasov? Viem, ze sa to tu prebera ,ale napriklad mimrokapsule keratin mate niekto skusenost ? Pripadneviete mi odporucit inu metodu a nejaku kadernicku ku ktorej chodite - Bratislava a okolie. Aby moje vlasy neboli poskodene🙂 momentalne mam metodou bond plus, ale uz ju skoro nikto nerobi a pramene dost vypadavaju. Dakujem 🙂
@lakebabe dakujem, a keratin klasicky za tepla? Lebo teraz dost citam o keratine za studena, ale nepoznam nikoho kto by to mal 🙂
@jana1012006 klasický za tepla . Ja si napájam s prestávkami už 18 rokov až na pár ročných prestávok a vždy som sa vrátila ku klasickému kreatínu za tepla. Najlepšie mi drží a nie je ho vidno a moje vlasy držia
@jana1012006 už som skúsila všetko, za mňa naj našívanie..
@jana1012006 ja som mala keratin, všetko fajn, no po druhom prepájaní som dostala alergiu :-/ … ak po tom túžiš vyskúšaj, ale za tie zničené vlasy a peniaze to nestojí, si myslíš ;)
@katarina_kat dakujem, a alergiu na co? Na keratin?
Ja som mala rok tape in a neodporucam, znicilo mi to vlasy, urobilo plesinky, vycesavanie zvyskov lepidla horor, spoje su velke, vidno ich ked zafuka vietor a neda sa urobit cop, aj ked tvrdia ze da. Vlasy mi vobec nenarastli praveze este horsie ale mne ich aj znicili melirovanim, mam jemne vlasy. Teraz som vymenila za mikro a nanokeratin, spoje totalne neviditelne, aj predne vlasy a ofinu mi nadpojila. Tak uvidim.
Dakujem, ja stale len zvazujem ten mikrokeratin, ale momentalne mi to vychadza ako najlepsia metoda, lebo tiez by som potrebovala trochu zahustit aj vpredu, cobsa pri metode ktoru mam teraz neda, spoje su hrubsie a viditelne 🙂 a ak by ste prosim potom vedeli aj odporucit aj sikovnu kadernicku, ktora mikrokapsule robi, ideqlne osobna skusenost, Bratislava a okolie idealne. Dakujem.

@jana1012006 mala som pásky to mi nevyhovovalo, lebo to bolo stále treba prehadzovat pri každom farbeni a bolo to vidno. Potom Microring ale ja mam jemne vlasy mne z toho padali aj moje. Tak už roky sa vraciam ku keratinu. To mi najviac vyhovuje. Nie je to moc vidno a vlasy mam v pohode