Ako účinne zastaviť vypadávanie vlasov?
Žienky ahojte prosím vás o radu … viete naozaj niečo účinne na rast vlasov a na vypadávanie vlasov(vitamíny,šampony,toniká)?
Dosť mi teraz začali vypadávať … a chcela by som to čím skôr zastaviť … pripadne nejaká kúra na vlasy .. čítala som aj to že veľa žien užíva Minoxidil..a že šampony s rozmarínom sú super rôzne toniká vlasové .. a že aj alverde kozmetika je fajn.
Ďakujem za každú radu ❤️
@bianca225 mne pomohli ampulky od mom platin na tvoj problem jedny mám ešte doma ani mi ich už potom netrebalo využila som jedno balenie plus vitamíny a tiež rozmarínovu vodu
@caroline_ hlavne nepoužívala by som vôbec šampónu z drogerii
@bianca225 mne vypadlo trištvrte mojich vlasov minulý rok, všetky lekárske vyšetrenia som podstúpila, vrátane trichológie
Vypadali mi po boxerskych copoch, kaderníčka dala dvojnásobné množsvo a moje vlasové korienky takú záťaž neuniesli. Začala som si variť rozmarín a masírovať vlasovú pokožku, plus vitamíny z dm haar komplex, používam len prírodné šampóny. Za rok a pol mám husté vlasy tak ako predtým..dokonca na tých miestach čo som mala vypadnute vlasy až mi bolo vidieť holú kožu začali rásť úplne kučeravé vlasy, predtým sa mi len vlnili. Najdôležitejšia je masáž vlasovej pokožky (samozrejme keď to nieje zdravotný problém, treba aj vyšetrenia..môže to byť štítna žľaza, nedostatok vitamínov..atď..)
@bianca225 odporúčam od Temperance vlasové ampulky.
Vlasové tonikum s patentovanou zložkou REDENSYL®. Obnovuje vlasový folikul a podporuje ich rast. Zdravému človeku denne vypadne a obnoví sa 50 - 100 vlasov. V prípade, ak sa naruší rovnováha medzi vypadávaním vlasov a obnovení vlasových folikulov, nastáva proces plešatenia. Zabrániť tomuto fenoménu plešatenia napomáha práve REDENSYL®, ktorý obnovuje rast vlasu a znižuje plešatenie, vlasový folikul je výdatne vyživený a tým sa zrýchľuje aj metabolizmus vlasovej pokožky. Výsledky sa dostavia už do 3 mesiacov.
Obsah: 10 x 2 ml
A čo hovoríte na tu aplikáciu INCI beauty ?? Je to aplikácia ktorá ukazuje vlastne kozmetiku ako veľmi je prírodná a bez škodlivých látok.
Niektoré naozaj prekvapili … dá sa to zoskenovať podľa kódu alebo nápisu..
ďakujem za všetky rady ❤️
Ja som predtým používala olaplex alebo takéto a keď to pozriem v tej aplikácii tak 0/20 🙈
Ja napíšem len vlastnú skúsenosť. Tiež mi veľmi začali vypadávať vlasy. Prišla som asi o polovicu z nich. Mne veľmi pomohol rozmarinovy olej na vlasy, masáž pokožky hlavy, vitamíny Revitalon Forte a používam šampón s chininom. Vlasy mi začali rásť, ako divé a zbadala som aj nové baby vlasy, takže dúfam, že mi zhustnu 🙂
My pouzivame - brezove tonikum na vlasy, selen, panthenol, vitaminy B a este bylinkove kapsule. Dokonca manzelovi zabralo na jeho nastavajucu plesinku. Sam mi dnes hovoril s nadsenim ci som si vsimla ze mu zhustli vlasy. A mne tiez, aj rastu s mega rychlostou - odfarbujem takze vysledok vidno poriadne
@konikmodry111 a to máte od dixi? Alebo iný predajca ?
@konikmodry111 prosím ťa a značka?
@bianca225 ahoj . Ja som z niektorých produktov šokovaná. Môj obľúbený deo som kúpila na notine ešte dávnejšie za smiešnu cenu. Konečný výpredaj asi vedeli prečo. Do zásoby 3ks lebo bol naozaj omnoho lacnejší ako v obchodoch. A včera som pozerala zloženie a on ma hodnotenie 0 ! Zakázané látky v EU ja normálne nechápem ako to mohli predávať 😪 a mam chuť to vyhodiť
@sandra151 kasli na tu apku aj mne to ukazuje podobne musíš vidieť sama ci ti ten produkt sedi
no skús tú rozmarinovu vodu weleda ta je dobra a šampon mmalága balea je dobrý bez silikonov as peknou exotickou vônou a ziaja maska s keratinom alebo pantene

No ako si napísala šampón a tonikum s rozmarínom. Ja kupujem v dm