Ako účinne zmyť kokosový olej z vlasov?
Baby akym samponom (najlepsie bezsulfatovym) sa vam dari umyt poriadne kokosovy olej z vlasov?
Ten pocit ked sa tesite z cerstvo umytych vlasov a minimalne stvrtka oleja tam ostane 🫠...
@ina2405 doteraz som to umyvala od alverde, alebo naturebox tie maju len coco sulfaty (z kokosovych derivatov), umyvam to 2x po sebe a ten naturebox este k tomu dost vysusuje, a to aj ked mam vlasy od oleja a tebe to zmyje vsetok olej ked davas taky cistiaci?
@caroline_ este som neskusala tieto tuhe sampony, je to take silne ze to umyje aj olej mas to vyskusane?
@nika_val mne kokosovy olej zachranil vlasy, kazdy s tym ma mozno inu skusenost, na tvar to nedavam lebo vraj to upchava pory, ale na pokozku hlavy to davam a nemala som s tym nikdy nic, ibaze niekedy mi to zle umyje ten olej tak za to sa pytam, ale ked to umyje dobre tak je to super
@kika845 tento ti to určite zmyje https://www.mojadm.sk/cbd-apothecary-precistuju...

@kika845 ja by som umyla čistiacim šampónom napr.z DM a neriešila sulfáty, ak by som chcela umyť hocijaký olej z vlasov. A následne používala zas eko bio organické bezsulfátové.