icon

Ako účinne zmyť kokosový olej z vlasov?

kika845
21. jan 2025

Baby akym samponom (najlepsie bezsulfatovym) sa vam dari umyt poriadne kokosovy olej z vlasov?
Ten pocit ked sa tesite z cerstvo umytych vlasov a minimalne stvrtka oleja tam ostane 🫠...

ina2405
21. jan 2025

@kika845 ja by som umyla čistiacim šampónom napr.z DM a neriešila sulfáty, ak by som chcela umyť hocijaký olej z vlasov. A následne používala zas eko bio organické bezsulfátové.

caroline_
21. jan 2025

@kika845 tuhy rozmarinovy od fressia

kika845
autor
22. jan 2025

@ina2405 doteraz som to umyvala od alverde, alebo naturebox tie maju len coco sulfaty (z kokosovych derivatov), umyvam to 2x po sebe a ten naturebox este k tomu dost vysusuje, a to aj ked mam vlasy od oleja a tebe to zmyje vsetok olej ked davas taky cistiaci?
@caroline_ este som neskusala tieto tuhe sampony, je to take silne ze to umyje aj olej mas to vyskusane?

nika_val
22. jan 2025

@kika845 nepoužívať kokosový olej na vlasy
Je to úplne zbytočné. A ak ho dávaš aj na pokožku hlavy tak vôbec nie dobré

caroline_
22. jan 2025

@kika845 ano mam,tuhe pouzivam tak 10rokov,nic sulfatove,robievala som si pravidelne olejove zabaly

kika845
autor
22. jan 2025

@nika_val mne kokosovy olej zachranil vlasy, kazdy s tym ma mozno inu skusenost, na tvar to nedavam lebo vraj to upchava pory, ale na pokozku hlavy to davam a nemala som s tym nikdy nic, ibaze niekedy mi to zle umyje ten olej tak za to sa pytam, ale ked to umyje dobre tak je to super

kika845
autor
22. jan 2025

@caroline_ a v DM neni niektory dobry co by to dobre zmyl?

nika_val
22. jan 2025

@kika845 áno kokosový olej je vysoko komedogénny takže upcháva póry a póry máš aj na celej pokožke hlavy takže môže ti póry upchať aj tam.
Preto sa neodporúča dávať na pokožku vôbec ani na tvár ani na pokožku hlavy

nazu
22. jan 2025