icon

Ako urýchliť zblednutie vlasov na svetlú blond?

evahunkova15
18. jan 2025

Baby bola som u kadernícký mám tmavo hnede vlasy chcela som ombre že na konci bude svetlo blond taka 8čka.
Len my to chytilo na takú farbu akú vidíte na foto. Je to taka zmiešaná červená, žltá, bledší hnedá vlasy mi zosvetlovsla jeden krát s dala toner … povedala mi že mám si umyvat fialovym samponom vlasy že do leta my to zbledne na svetlo blond… no ja by som chcela sa spýtať či mi neviete poradiť ako to urýchliť…

Ako urýchliť zblednutie vlasov na svetlú blond?
ssimusska
18. jan 2025

@evahunkova15 odfarbovanie na svetlo blond trvá z takýchto vlasov aj na 4/5x. Nájdi si nejakú lepšiu kaderníčku. A nie toto ti fialový šampón nezachráni.

deti95060810
18. jan 2025

že do leta...🙄

evahunkova15
autor
18. jan 2025

Anoo ja som odpadla skoro že čo do leta mi zbledne keď sa s tým ani nic nebude robit iba budem nanášať fialový šampón

really8
18. jan 2025

@evahunkova15 chod inej. Tejto sa moc nechcelo

maddie1711
18. jan 2025

Tiež som to na 1x mala takto. Mix všetkých možných farieb len nie tu čo som chcela. Ale kamoska mi sama povedala že ak si nechcem spáliť vlasy, musí to byt na viackrát. Teraz mam 4x a už je to pekne. Tiež mi odporúčala medzi farbeniami používať fialový šampón.

nikol789
18. jan 2025

@evahunkova15 toto ti určite nezbledne finálovým šamponom….
To musíš ísť ešte aspoň 3x na farbu

nika_val
18. jan 2025

No tak to by dostala recenziu tá kaderníčka.. 😡
Toto je odflaknuta robota, zlý prístup ku klientovi a aj vlasom
Ten fialový šampón si ani nedávaj to ti nič neurobí. Fialová neutralizuje žlté odtiene a nie medené a červené.
Takže ten šampón ti bude len zbytočne vysušovať vlasy (to fialové šampóny robia).
Nájdi si inú a lepšiu kaderníčku ktorá ti vlasy pekne zosvetli na viac krát ale bude to pekná rovnomerna blond

evahunkova15
autor
18. jan 2025

@nika_val súhlasím určite ano

evahunkova15
autor
18. jan 2025

@nika_val katastrofa takto vyzerá výsledok

evahunkova15
autor
18. jan 2025

@nika_val Takto som chcela aby to vyzeralo a spravila mi z toho to čo si videla no akože hrozné

nika_val
18. jan 2025

@evahunkova15 no veľmi slabý výsledok
Áno sťahovať tmavú farbu ide ťažko a často nie na prvý krát ale toto je veľmi slabý výsledok
Snáď nájdeš nejaku lepšiu kaderníčku ktorá bude mať lepší prístup 🙂

evahunkova15
autor
18. jan 2025

Baby ja už nemám slov od druhej kadernícky som skoncila takto a to bola taka hádka že som jej ani nezaplatila ani cent ved to je strašne … skočila som s kadernickami ohladom farební …poraďte mi ako si to nejako opravím sama je to katastrofa som ako kura… ja to nechapem akože ja mám starsne nešťastie na kadernícky:/… som zúfalá…

nika_val
Autor odpoveď zmazal
nika_val
18. jan 2025

@evahunkova15 teraz neviem do ktorej témy mám odpísať keďže sú tu už dve diskusie
Ale čítala som obe a píšu ti dobre že na odfarbovane jedine do fakt profi kaderníctva, kde bohužiaľ dáš niekoľko stoviek eur za odfarbenie.
Toto je bežná reakcia pri odfarbovaní, keď majú vlast silný pigment červený (bol to aj môj prípad keď som odfarbovala).

Základ si mala aký ? Farebný drogerkou alebo profesionálnou farbou ?

martinadomianova
19. jan 2025

@evahunkova15 nuž predtým si to mala lepšie. Aspoň si nevyzerala ako zmoknuté kura. To, kde chodíš na také neschopné kaderníčky ? Mne tiež kaderníčka povedala, že z tmavých na bledsie niečo trvá a treba postupne vytiahnuť farbu. Musíš si nájsť poriadnu kaderníčku. Ved sú rôzne kadernícke salóny, recenzie,…

cafelatte
19. jan 2025

fu to je desné flakáte..na tmavo prefarbiť, asi jediná záchrana a nešpekulovať už

allisian
19. jan 2025

@evahunkova15 To si bola v dvoch salónoch v priebehu jedného dňa??Či ako?

slavomira236
19. jan 2025

@evahunkova15 naco si zakladala dalsiu diskusiu.? V tamtej ti uz baby poradili co mas spravit. Najlepsie ostrihat

annamariarodos
20. jan 2025

@evahunkova15 Toto si nastriekaj na vlasy a chod bud na priame slnko,alebo pouzi fen....krasne to zosvetli aj tmavsie vlasy,po niekolkych pouzitiach.