icon

Ako vybrať fén s difúzerom na vianočný darček?

3. dec 2023

Ahojte baby.. pomaly sa blížia vianoce a sestra už niekoľko krát spomínala že by chcela fén s difuzerom.. Vždy chcela mať kučeravé vlasy, bavia ju robiť kadejaké účesy, experimenty, hodiny by sa s nimi vedela hrať 😂. Len teraz neviem ktorý fén a nadstavec jej vybrať🙄 či ten s fénom, alebo mám hľadať iný hrubší nadstavec ( neviem ako sa to volá,) nemáte niečo doma, nejaké rady, skúsenosti..prosím vás 😊

Ako vybrať fén s difúzerom na vianočný darček?Ako vybrať fén s difúzerom na vianočný darček?
andreakotesova
3. dec 2023

Difuzer je na sušenie už kuceravych vlasov. Kučery s ním nevyrobis 😁

zuzuliennka1
3. dec 2023

tento fen je super 🙂 ale ako pise andrea, s tymi nadstavcami kucery neurobi, to je specialne na susenie uz kuceravych vlasov
ale tento fen mam a je super

andreakotesova
3. dec 2023

@zuzuliennka1 aj ja ho mám. Ale teda mám aj kučeravé vlasy 😀

zuzuliennka1
3. dec 2023

@andreakotesova ja kucerave nemam, takze tieto nadstavce su odlozene 🙂 ale fen paradny! konecne som nasla poriadny fen

autor
4. dec 2023

Noo baby a že ma prosím vás potešíte aj fotkou 🤣?? Akože len tak som to kukla, ale asi idem mrknúť detailnejšie, kým ešte príde domov to po trvá nech stihnem, ak je dostupný 😀..... Len teda fakt neviem akú značku ani nič, idem čítať keby dačo aj tento zoberiem keď ho chválite🙂

zuzuliennka1
4. dec 2023

no ja cely cas pisem o tom cervenom Remington, co si dala do prispevku ty sama

autor
4. dec 2023

@zuzuliennka1 idem ho pozrieť, vyzerá byť fajn