Ako vybrať holiaci strojček Philips OneBlade pre syna?
Ahojte baby potrebujem pomoc, chcem synovi kúpiť pod stromček strojček, ale som na prášky z toho je ich niekoľko, potom mi nájde kadiake náhradné hlavice, viete poradiť prípadne poslať odkaz aké majú vaše pubertálne deti ? Ďakujem za pomoc
Ja som minule kupovala mužovi nový lebo starý mu už nefungoval z dm za ca 30€. Ale napríklad môjmu mužovi tento typ strojčeka na tvar nevyhovuje. Používa ho na telo. Na úpravu brady (neholi sa len upravuje) ma iný strojček a na hlavu tiež iný. Tento strojček jeho hustú bradu nedáva. Ale možno na pravidelne holenu tvar je to fajn.
Pre purtiaka tento
https://holiace-strojceky.heureka.sk/philips-qp...
Má tam rôzne nadstavbe, flexi hlavice... Ináč hlavice pasujú aj pevné, aj flexi. Kupujem čo je v akcii. Používa na telo aj na tvár, je spokojný,
@anonym_autor ja ti ako dospely chlap poviem ze ten one blade sa nehodi ak sa mlady holi do hladka. Mne to drazdilo pokozku ci uz na sucho ci na mokro, do hladka uplne to vobec neoholi a chlpy z toho lietali po celom umyvadle zrkadle podlahe. Používam to uz iba na hrud a brucho sem tam. Inde sa to holenie nedalo vydrzat. Vratil som sa spat ku kvalitnym jednorazovym strojcekom.
@anonym_autor z mužského pohľadu, ja som používal oneblade v puberte, ale popravde mi nevyhovoval. Životnosť hlavíc bola len pár mesiacov, potom som musel kupovať nové, ktoré sú dosť drahé. Navyše v živote som sa s ním nedokázal oholiť do hladka. Prešiel som na elektrický zastrihávač od Philipsu, série 7000 a je to oveľa lepšie. Dá sa kúpiť do 70€ a nemusím nič kupovať navyše, je to konečná cena, narozdiel od OneBlade. Má všetky možné nádstavce, či už na bradu, telo, intímne partie a dokonca aj na nos. Síce neoholí do hladka, ale chlpy sa doňho tak nezachytávajú, takže sa s ním oholím oveľa rýchlejšie a poprípade sa doholím klasickou žiletkou. Keďže sa holím všade okrem nôh, tak je to pre mňa o to lepšie, keď je to čo najrýchlejšie. Vydrží dosť dlho na jedno nabitie a vie sa dostatočne nabiť v priebehu pár minút. Okolo toho OneBlade je už dlhé roky veľký boom, samé reklamy, ale mňa veľmi neoslovil a myslím si, že Philips má kvalitnejšie holiace strojčeky ako práve tento.
Na notine je to napríklad teraz úplná “krádež” za 48€.

@anonym_autor 📌