icon

Ako vybrať kvalitný a lacný IPL epilátor?

2. apr 2024

Dobrý deň prajem 🙂 neviete mi poradiť ? Phillipsy mi prídu veľmi drahé. Investícia. Neviete i nejakých lacnejších ktoré funguje máte ich overené do cca 100-150eur max? Ďakujem .

ms_green
2. apr 2024

Podľa mňa nefungujú žiadne. Ja osobne som mala kúpený Phillips Lumea, išla som presne podľa návodu, tmavé chĺpky, svetlá koža a ani po pol roku som nevidela výsledky. Peniaze vyhodené do koša.

ellemell
2. apr 2024

Nie je pravda 🙂 Takisto mám Lumeu, používam ju od Vianoc a už teraz vidím, že mi oveľa redšie rastú chlpy v podpazuší. 🙂 Investícia to nie je zlá, keď si predstavíš, koľko by si za to vyvalila v salóne.

jasminkaj
2. apr 2024

Lumea je drahá, ale je TOP. Za mňa neskutočný výmysel, autor by si zaslúžil nobelovku 🙂 Používam tretí rok, vždy od marca do júna a mám hotovo do ďalšieho marca. Na väčšine tela už aj tak nič nerastie 👍

stellarstar
2. apr 2024

Ja mám silkn a za mna tiež vyhodené peniaze. Mam to od Vianoc a žiadna zmena ( robím len tvár )

dettilv
2. apr 2024

Veru, lumea je top. Ľutujem že som nakúpila skôr. Možno by som pozrela na marketplace.

lucinkaboz
2. apr 2024

@jasminkaj ahoj , aku mas prosim lumea seriu, ja kazdy tyzden epilujem a zatial nic moc pouzivam 5 mesiac, dakujem

vanilkovazmrzka
2. apr 2024

IPL nema trvaly ucinok… za mna vyhodene peniaze, urcite by som tie eura investovane do tohto domaceho kratkodobo ucinkujuceho radsej usetrila a investovala do procedury s poriadnym laserom v salone.

lucinkaboz
2. apr 2024

@vanilkovazmrzka ale aj tam treba prist na zopakovanie.

ms_green
2. apr 2024

@lucinkaboz Áno treba ale po niekoľkých sedeniach je účinok trvalý. Mne chĺpky prestali rásť po 6 sedeniach. Bolo to 3 roky dozadu a stále mi to drží. Pričom IPL na mňa nemal ani len dočasný účinok.

vanilkovazmrzka
2. apr 2024

@lucinkaboz isteze, jedna procedura je na niekolko sedeni, podla toho ake ma kto chlpy 🙂

autor
2. apr 2024

@ms_green môžem sa opýtať v akom cenovom rozsahu sa cca ceny v salóne pohybujú ?🙂

ms_green
2. apr 2024

Lacné to nie je. Pohybuje sa to od 50-80 eur za jedno sedenie, konkrétne teda v Bratislave. Ja som mala tých sedení 6.

lucinkaboz
3. apr 2024

Mne povedali na 3x od pasa dole po lytka cez 800 e, sialene

jasminkaj
3. apr 2024

@lucinkaboz mám BRI958/00