Ako vybrať opaľovací krém pre bábätko?
Ahojte zeny,
Vedeli by ste mi prosim poradit opalovaci krem pre babatko ale co najprirodnejsi?
Dakujeem
@andrejiik nie som si istá od akého veku sú, ale najprirodnejšie sú minerálne, a nie chemické... značka wooden spoon sa dobre roztiera, weleda je tuhá, ale tiež ok čo sa týka ochrany, iné nemám vyskúšané
My bioderma a weleda
skús pozriet aplikaciu INCI Beauty vieš pozrieť zloženie veľa produktov a ich vhodnosť pre deti
ja som bola spokojna s wooden spoon.
@andrejiik urcite na baze mineralneho filtru, nie chemickeho. napr. bioderma.
@andrejiik Naco riskovat zdravie tak maleho dietata? Kazdy, aj ten najprirodzenejsi krem ma chemikalie. Kozne problemy su hrozne vytrvale a moze byt velmi tazke s ich zbavit. Tien je skutocne najlepsie riesenie.
My sme mali la roche posay, aj tersz som kupila, maju napisane od pol roka. A je jedno, kolko drzis dieta v tieni. Aj od snehu/vody sa to slniecko odraza do tvare, ja som radsej natierala, ked sme boli vonku
@majlo1234 ten opalovaci je najlepší podla mňa a jediný ktorý sa môže pred rokom dávať. Väčšinou si všetky od 1 alebo od troch rokov.
Určite s minerálnymi filtrami.
Dakujem vam za tipy a ten la roche posay ale nie je prirodny opalovak , ci?
@andrejiik nie la roche uz skoncil s vyrobou kremov s mineralnymi filtrami. uz vyrabaju len tie s chemickymi.to su tie od 6mes. Kremy s mineralnymi filtrami su vhodne od narodenia. pozri biodermu alebo uriage (to je vyrobca ako la roche posay)
La roshe possay athelios, pouzivam pre syna tri roky iba ten, nikdy ho nespalilo. Len nie je prirodny.

@andrejiik žiadny, take dieťa treba držať v tieni