icon

Ako vybrať opaľovací krém pre bábätko?

andrejiik
12. apr 2024

Ahojte zeny,
Vedeli by ste mi prosim poradit opalovaci krem pre babatko ale co najprirodnejsi?
Dakujeem

pribinak
12. apr 2024

@andrejiik žiadny, take dieťa treba držať v tieni

andrejiik
autor
12. apr 2024

@pribinak mna zaujima krem, nie vas nazor, kde ho drzat

colombianita
12. apr 2024

@andrejiik nie som si istá od akého veku sú, ale najprirodnejšie sú minerálne, a nie chemické... značka wooden spoon sa dobre roztiera, weleda je tuhá, ale tiež ok čo sa týka ochrany, iné nemám vyskúšané

minesasubu
12. apr 2024

My bioderma a weleda
skús pozriet aplikaciu INCI Beauty vieš pozrieť zloženie veľa produktov a ich vhodnosť pre deti

nairia
13. apr 2024

ja som bola spokojna s wooden spoon.

matkahelka
13. apr 2024

@andrejiik urcite na baze mineralneho filtru, nie chemickeho. napr. bioderma.

andreatytler
13. apr 2024

@andrejiik Naco riskovat zdravie tak maleho dietata? Kazdy, aj ten najprirodzenejsi krem ma chemikalie. Kozne problemy su hrozne vytrvale a moze byt velmi tazke s ich zbavit. Tien je skutocne najlepsie riesenie.

majlo1234
13. apr 2024

My sme mali la roche posay, aj tersz som kupila, maju napisane od pol roka. A je jedno, kolko drzis dieta v tieni. Aj od snehu/vody sa to slniecko odraza do tvare, ja som radsej natierala, ked sme boli vonku

kikusenka1
13. apr 2024

@majlo1234 ten opalovaci je najlepší podla mňa a jediný ktorý sa môže pred rokom dávať. Väčšinou si všetky od 1 alebo od troch rokov.

ysseba
13. apr 2024

Určite s minerálnymi filtrami.

andrejiik
autor
14. apr 2024

Dakujem vam za tipy a ten la roche posay ale nie je prirodny opalovak , ci?

matkahelka
14. apr 2024

@andrejiik nie la roche uz skoncil s vyrobou kremov s mineralnymi filtrami. uz vyrabaju len tie s chemickymi.to su tie od 6mes. Kremy s mineralnymi filtrami su vhodne od narodenia. pozri biodermu alebo uriage (to je vyrobca ako la roche posay)

mclissa
14. apr 2024

La roshe possay athelios, pouzivam pre syna tri roky iba ten, nikdy ho nespalilo. Len nie je prirodny.