Ako vybrať parfum, ktorý očarí ženy?
dobry den prajem. chcela by som sa opytat otazku, kt. je zrejme celkom nezvycajna, no- ja z toho mam dilemu. potrebovala by som poradit nejaky parfem, ktory sa paci zenam na zenach... blbe odpovede si, prosim, nechajte pre seba ;* doteraz som nijaku takuto temu nenasla a rada by som sa inspirovala. dakujem pekne za vsetky tipy ;)
@paty277 dakujem pekne,aj ked neviem, co ste mysleli tym "myslim ze je vybrany uz"?? :D
Ten príspevok pod tým
@paty277 co s nim? ;D
šak to je asi ako aj u chlapov.Každému sa páči niečo iné .Ale ženy majú rady všeobecne radšej sladšie vône čo som si všimla.Ale zas nie všetky🙂
Ta znama od Lancome mi vonia na inych senach... mne na mne tak pekne nevonala
Nemôžeš normálne zobrať priateľku do parfumérie odskúšať 2-4 vône a spýtať sa jej ktorá vôňa sa jej na tebe najviac páči?
Vnimanie vôní je tak subjektívne že ti ťažko poradíme.
Na kazdom parfem voni inak, to naozaj treba skusat
@liusa82 vdakaa
@katka700 nemam priatelku, preto sa pytam..
Môžeš spraviť to že zájdeš do parfumérie, vyberieš čo ja viem 5 vôni co sa páčia tebe, potom pozrieš aké majú recenzie na fragrantica a vyberieš tú čo má najpozitivnejsi ohlas. Ale ani to nie je zárukou že sa bude páčiť každému.
Ak môžem pomôcť tak Carolina Herrera Good Girl Blush Elixir Parfumová voda

Myslím že je vybraný už 😁
Ale k otázke mne sa pačia sladké vône ale zas ja si potrpím aj podľa počasia a dňa. Ten čo používam v zime si v lete nedám a tiež cez deň mam rada ine vône ako večer😂 a čo sa parfumov týka to je 100ľudí 100chutí🤷🏼♀️