icon

Ako vybrať šampón na dlhé a husté vlasy?

ninusa221
10. apr 2025

Ahojte baby stále skúšam aký šampón mi vyhovuje. Neviem si nájsť žiadnu normálnu značku ktorá by mi vyhovovala. Vlasy nemám farbene, mám ich dlhé a husté. No tie sampony ktoré som skušala aj tie drahšie tak sa mi vlasy mastili alebo som mala lupiny svrbela ma hlava.
Budem rada keď mi niečo odporučite
Ďakujem 🙏🏼

tanyan
10. apr 2025

Ono je to naozaj niekedy ťažké nájsť ten najvhodnejší vzhľadom na tvrdosť vody, pokožku hlavy, silu vlasov, techniku umývania... Skús na regeneráciu pokožky hlavy tie ampulky so žihľavovou vodou a nejaký ľahký šampón.

susitko
10. apr 2025

@ninusa221 skus vyskusat prirodny sampon ANNEMARIE BÖRLIND.

denisa2019
11. apr 2025

@susitko Prosím, kde sa dá kúpiť?

denkabemommy
11. apr 2025

Mne najviac sadol botanica slavica rozmarínový šampón 🙂

erika237
11. apr 2025

Skusam momentalne tento a som celkom spokojna.

kristie571
11. apr 2025

@ninusa221 sampon sa vybera podla stavu pokozky hlavy, vyskusaj zn. l'oréal professionnel, maju aj radu na mastnu pokozku hlavy, sama ju pouzivam, osobne mi velmi vyhovuje.

sovica
11. apr 2025

@ninusa221 Napíš, ktoré značky a typ šampónov máš už vyskúšané a nevyhovovali ti. A ako presne si umývaš vlasy - postup.

ninusa221
autor
11. apr 2025

@sovica
Hairburst - ten mi zozaciatku vyhovoval no potom som mala vlasy mastné
Cesnakovy šampón farmasi- ten bol ok. Ale nič wow
Milva hyauron- keď som si umývala vlasy tak boli také zvláštne ako umele
Fanola odl therapy gold - tam som vlasy mala jemne ale tiež stále mastné vlasy
Loreal elseve - dream long z neho ma neskutočne svrbela hlava
Loreal profesionál tuším krémový neviem ako sa volá už ten strašne smrdel a nič nerobil.
Postup: umyjem si vlasy čistou vodou, dam šampón vmasirujem tou kefou šampón do korienkov, oplachnem nanesiem masku nechám pôsobiť oplachnem. Potom nechám kus vysušiť v turbane a vyfukam. Ale aj vlasy si každý deň skoro žehlím aj niekde idem tak podľa mňa to môže byt aj z toho.

bonboniera
11. apr 2025

@denkabemommy prosim ta nemala si zo začiatku problem ze i mala pocit ze ti vlasy dobre neumyl a mala sk ich potom take splasnute? Tiež som si ho na odporúčanie kúpila ale odložila som ho bokom, he mu možno ešte dám neskôr šancu lebo som mala úplne splasnute vlasy … tak neviem ze či mi proste nesedí alebo treba vlasy navyknut.

ivanka349
11. apr 2025

za mna osvedcena prirodna kozmetika aj sampon neobsahuje nic chemicke je presne na podrazdenu pokozku citlivu vyskusaj
https://zerotoxic.sk/products/mark-sampon-pre-c...

kristie571
11. apr 2025

@ninusa221 Vlasy sa maju samponom umyvat 2x. A maska sa nema pouzivat denne. Po sampone sa ma vzdy pouzivat kondicioner. Mas 1-2x tyzdenne bohate staci. Pokial denne zehlis mala by si pouzivat ochranu pred teplom…

tanyan
11. apr 2025

To "vmasírovanie" šampónu do korienkov by som vynechala tiež - stačí prstami zľahka. Nepotrebuješ predsa odstrániť hlbokú špinu. To je akoby si si robila pri každom odlíčení aj chemický píling.
Masku stačí len príležitostne, radšej kondicionér, prípadne ani ten.
Každodenné žehlenie neprospieva ani vlasom, ani pokožke hlavy.
Dcéra a ja máme rovnaké vlasy, používali sme aj rovnaký šampón Pantene (žiadne masky, žiadny kondicionér). Ale keďže dcére vlasy fénujeme, tak jej dávam aj sprej na ochranu pred teplom a museli sme zmeniť na Head&shoulders, lebo začala mať prevdepodobne z fénovania príliš suchú pokožku.

susitko
Autor odpoveď zmazal