Ako vybrať správny make-up pre prácu?
Zienky, nikdy som extra make up nepouzivala. Pocas vysky max bb krem aj ked som robila v kancli. Potom prisli tehotenstva a praca z domu a nejak som si zvykla byt bez make upu. Nemam dokonalu plet. Mam dost rozsirene pory. Pouzivam rozne kremy a cistiace veci, aj kremiky. Je plet sice krajsia ale dokonala nie a ani nebude. Nastupujem ale do prace a chcela by som zacat nieco pouzivat. Co poradite? Bb krem, CC krem alebo nejaky makeup? Budem rada za kazdu radu. Vdaka
ak nie su zvyknuta, tak kludne BB, ci CC. alebo su rizne makeup-sera, ci tinty.
na zvysenie krytia + zmatnenie+ zafixovanie je dobre ho prepudrovat ak by boli nedokonalosti dost viditelne stale, tak bodovo staci pouzit korektor.
cize das BB, potom korektor na niektore body ( v rovnakom odtieni ) ak chces an kruhy pod oci, tam by mal byt svetlejsi o stupen ( nie o viac ) a to prepudrovat.
puder jemne namlety, ak chces aby kryl, je dobry pudrovy makeup,a le tych dobrych na trhu v kamennych predajniach nie je.
ja som natrafila na topface v teta drogerke,a le amli len 2 odtiene a to nei sim tmavy typ, ten jeden bol uplne svetly, druhy je mi prijatelny, ale kombinujem oho s tmavsim. pudru staci troskum, jemne velkym stetcom.
@anonym_autor zacni postupne, nech si zvyknes.
Vrat sa k bb kremu. Pridaj iba oci (obocie - daj si urobit u kozmeticky, potom len udrzuj). Linky, maskara.
Mozno trosku farebny balzam na pery.
Pre zaciatok viac nez dost.
Ked si zvyknes, zacni postupne po troche jemne pridavat makeup, konturovanie, highlighter, farbu na licka, cokolvek dalsie chces.
@moonlight1210 obocie mam upravene od kozmeticky a len udrziavam, pouzivala som predtym linky a maskary ale odkedy mam okuliare tak ani velmi nie. Skusim teda ako si poradila. Mas aj nejaku znacku s ktorou si spokojna? Mam doma maybelline a rimmel.
ak nie su zvyknuta, tak kludne BB, ci CC. alebo su rizne makeup-sera, ci tinty.
na zvysenie krytia + zmatnenie+ zafixovanie je dobre ho prepudrovat ak by boli nedokonalosti dost viditelne stale, tak bodovo staci pouzit korektor.
cize das BB, potom korektor na niektore body ( v rovnakom odtieni ) ak chces an kruhy pod oci, tam by mal byt svetlejsi o stupen ( nie o viac ) a to prepudrovat.
puder jemne namlety, ak chces aby kryl, je dobry pudrovy makeup,a le tych dobrych na trhu v kamennych predajniach nie je.
ja som natrafila na topface v teta drogerke,a le amli len 2 odtiene a to nei sim tmavy typ, ten jeden bol uplne svetly, druhy je mi prijatelny, ale kombinujem oho s tmavsim. pudru staci troskum, jemne velkym stetcom.
@majamat dakujem 😊

@anonym_autor zacni postupne, nech si zvyknes.
Vrat sa k bb kremu. Pridaj iba oci (obocie - daj si urobit u kozmeticky, potom len udrzuj). Linky, maskara.
Mozno trosku farebny balzam na pery.
Pre zaciatok viac nez dost.
Ked si zvyknes, zacni postupne po troche jemne pridavat makeup, konturovanie, highlighter, farbu na licka, cokolvek dalsie chces.