icon

Ako vybrať účinný šampón proti lupinám?

23. feb 2024

Zdravim prosim odporúčte mi poraďte nejaký fakt dobrý sampon na lupiny mám ich ako keby nalepené na pokožke umyjem si vlasy a stále lupiny dakujem

mima172
23. feb 2024

Viac ako o samotné vlasy sa treba postarať o pokožku hlavy. Ja som sa trápila s lupinami asi rok, skúsila som x šamponov a nič. Skús Dixi vodu napríklad + mne zaberá masáž pri olejovom zábale vlasov ale nejdem robiť reklamu, v podstate môžeš skúsiť akýkoľvek kvalitný olej. Prišlo mi divné odstraňovať lupiny niečím mastným ale čuduj sa svete zabralo a konečne môžem zasa nosiť čierne tričká 😀

anonymous87
23. feb 2024

Vichy dercos. Maju aj na mastne aj na suche lupiny. Nic ine mi nepomohlo. Roky som sa trapila a skusila asi vsetko. Az vichy mi dal doporiadku pokozku hlavy

e1i
23. feb 2024

Mne najnovsie paradne zabral kelual ds od ducray

snehulak77
23. feb 2024

A vlasy si po umytí fenujes?

miska1701
23. feb 2024

Vichy decros jednoznacne u mna a to som vyskusala ozaj asi uz vsetko
Teraz nemam problem a to ho pouzivam kazde druhe umytie

autor
23. feb 2024

@snehulak77 nie prečo ?

kaajuiaatko
23. feb 2024

Odporúčam čistenie u kaderníčky, ktorá sa venuje vlasovej pokožke a ona ti potom aj odporučí konkrétny šampón. A fénovať treba pretože mokrá pokožka hlavy má tendenciu vytvárať baktérie (ako ked rastú huby v lese po daždi).

snehulak77
23. feb 2024

Tak ako píše @kaajuiaatko , proste vlhko je pre baktérie, huby a plesne výborná pôda. Odkedy mužovi vlasy fenujem, tak má omnoho menší problém a lupinami