Ako vybrať vhodný CC krém pre pleť po 30?
28. okt 2025
Dobrý večer, hľadám krycí BB alebo CC cream ktorý na pleti vydrží od rána do večera. Mám dosť viditeľné póry, aký podklad by bol pre mňa vhodný? Existuje niečo čo by mi pomohlo aby sa cc cream neotieral? Alebo nejaký fixator ktorý udrží cc cream na tvári? Ďakujem za každú radu. O pleť sa starám doma ale póry sú asi vekom viac viditeľné. Aj moja mamka to tak má. Ďakujem za každú radu

Ahoj, mala som tiež problém s viditeľnými pormi, kým som nezačala trošku viac riešiť skin care:D
Najviac sa mi osvedčilo všetko jednej značky, keď som to kombinovala tak sa mi až žmolkala pleť, suché miesta na nose 🤦 ...
Teraz, čo najviac používam tak su krémy a čistiace gély z Justu... najväčší favorit je očný krem( takyyy jemný z úplne sa krásne vstrebáva)🥰, na to hydrogel a ten používam aj ako podklad pod cc krem a je to A mňa topka, veľmi dobre si to "rozumie" vôbec sa to nejako nešúpe, žiadne šmolky ani lesklé miesta mastné...inokedy som mala tie póry ešte viac viditeľnejšie s hocijakými mejkapmi ...
tento hydrogel skvele drží na pokožke, ale nespôsobuje mi také to umelé "maskove" ťahanie ako niektoré značky a samozrejme to aj zvyšuje výdrž toho cc krému
V bežných dňoch keď nepoužívam cc tak len hydrogel je úplne skvelý aj samostatne, ale niekedy medzi ľudí to treba no aj kúsok prifarbit...aj keď mám výraznejšie lepšiu pleť od kedy to používam, aj teraz v zime