Ako vybrať vhodný odtieň blond na melír?
Ahojte blondínky, aký odtieň blond si dávate natónovať na melír? Ja neviem, aký si mám dať, keď som si dala studený, bola som ako babička, teplý zase išiel doryšava už a bolo to už veľmi tmavé..Mám pocit, že mi nič nepristane 🫤 Ďakujem
tak možno ti jednoducho blond nepristane ...
@biba_18 práveže áno, ale nevedia mi trafiť odtieň..Možno mi pôjde aj studena blond ale napodledy mi dala akúsi až sivu, to bolo.hrozne..Neviem.ci je aj niečo medzi...Som sa narodila ako blond a som bledá, tmavé mi nepasuju vlasy vôbec,
Máš veľmi veľa odtieňov blond..napr taká strawberry blond (s nádychom do ružová), Honey blond (medová skôr teplá ale určite nie do ryšava), peach blond (taká do marhuľova), a potom klasika ash blond (do sivá), ice blond (do biela až modra), Violett blond (do fialova),
Tak isto ako farba na vlasy aj tonovačky sa miešajú medzi sebou takže ti vedia pekne trafiť
Máš veľmi veľa odtieňov blond..napr taká strawberry blond (s nádychom do ružová), Honey blond (medová skôr teplá ale určite nie do ryšava), peach blond (taká do marhuľova), a potom klasika ash blond (do sivá), ice blond (do biela až modra), Violett blond (do fialova),
Tak isto ako farba na vlasy aj tonovačky sa miešajú medzi sebou takže ti vedia pekne trafiť
@nika_val vanillu som mala u jednej kadernícky, tá bola fajn, ale teraz u tej novej sa mi tá vanilla až tak nepáčila. Bola príliš tmavá a skôr doryšava ako doruzova...Mne nejde ani tá veľmi sivá ani moc tepelné odtiene, ale kedysi viem, že som mala taký pekný blond, ani žlté to nebolo ani sivé, že by ťa ice blond? 🤔
Možno skôr sand blond (piesková blond) tá je taká neutrálna
Proste sú teplé, neutrálne a studené blond
A samozrejme aj každá značka môže mať ten odtieň mierne iný. Takže keď ti u jednej sedela vanilla a u druhej dá sa to pochopiť..
Jednotlivé odtiene sa dajú medzi sebou pekne miešať.. takže ak bola u novej kadernícky vanilla príliš tepla, treba do nej pridať trochu ice blond a tak skúsiť doladiť ten správny odtieň pre teba..je to ako paleta farieb miešaš odtiene odvtedy kým nenamiešaš ten správny 🙂
Nevieš akú značku farieb používa tvoja aktuálna kaderníčka ?
To žiaľ nie, bola som u nej zatiaľ iba raz.
Možno skôr sand blond (piesková blond) tá je taká neutrálna
Proste sú teplé, neutrálne a studené blond
A samozrejme aj každá značka môže mať ten odtieň mierne iný. Takže keď ti u jednej sedela vanilla a u druhej dá sa to pochopiť..
Jednotlivé odtiene sa dajú medzi sebou pekne miešať.. takže ak bola u novej kadernícky vanilla príliš tepla, treba do nej pridať trochu ice blond a tak skúsiť doladiť ten správny odtieň pre teba..je to ako paleta farieb miešaš odtiene odvtedy kým nenamiešaš ten správny 🙂
@nika_val ďakujem veľmi pekne, vyskúšam sand blond, podľa obrázkov by to mohlo byť ono. Ja potrebujem niečo neutrálne.
Tak musíš si to s ňou lepšie vykomunikovať. Nájsť nejaké fotky na internete aký odtieň by si asi chcela, ukázať jej to.
Povedať jej že to nechceš príliš studené ale ani teplé.
A zvyšok je už len na kaderníčke. Buď nájde taký hotový odtieň a dá ti ho. Alebo si bude musieť namiešať nový odtieň z viacerých farieb. 🙂

tak možno ti jednoducho blond nepristane ...