icon

Ako vymizne zápach po cukrovom nástreku?

queen_amalia
9. máj 2025

Dobrý večer, prosím vás, ak má niekto skúsenosť, bola som prvýkrát na cukrovom nástreku. Keď som mala na sebe tú sprievodnú farbu, začalo to zapáchať, čo je asi normálne pri týchto nástrekoch, taký ten typický samoopaľovací zápach. Po sprchovaní to ustúpilo, ale ešte jemne niečo cítim. Zaujíma ma, či ten zápach úplne vymizne???Ďakujem za každú odpoveď.

denisa_deniska
10. máj 2025

@queen_amalia hm, čudné. Bola som u troch rôznych báb na nástreku, a nikdy to nebolo cítiť, ani tá sprievodná farba 🤔

marca12
10. máj 2025
@denisa_deniska

@queen_amalia hm, čudné. Bola som u troch rôznych báb na nástreku, a nikdy to nebolo cítiť, ani tá sprievodná farba 🤔

@denisa_deniska Ten nastrek sa casom neotiera o oblecenie? Nemas flaky na obleceni?

denisa_deniska
10. máj 2025
@marca12

@denisa_deniska Ten nastrek sa casom neotiera o oblecenie? Nemas flaky na obleceni?

@marca12 nie, absolútne, dokonca ani ten prvý nástrek mi neurobil fľaky na oblečku (raz som prišla omylom v žltych šatach na nástrek). To tak nepúšta ako si myslíš, vymýva sa to len v sprche 🙂

queen_amalia
autor
10. máj 2025
@denisa_deniska

@denisa_deniska ďakujem za odpoveď🙂 Neviete mi poradiť ako sa toho zbaviť? Ono zo začiatku ako som bola na ten nastrek to bola pekná vôňa no po 3,4 hodinách to bol zápach samoopalovaku. A keď som zmyla tu sprievodnu farbu tak to bolo stále cítiť😮‍💨. Sestre to vonia ako kokos niekomu zas ako koláč, no mne to smrdí.Teraz fakt neviem čo stým.

denisa_deniska
10. máj 2025
@queen_amalia

@denisa_deniska ďakujem za odpoveď🙂 Neviete mi poradiť ako sa toho zbaviť? Ono zo začiatku ako som bola na ten nastrek to bola pekná vôňa no po 3,4 hodinách to bol zápach samoopalovaku. A keď som zmyla tu sprievodnu farbu tak to bolo stále cítiť😮‍💨. Sestre to vonia ako kokos niekomu zas ako koláč, no mne to smrdí.Teraz fakt neviem čo stým.

@queen_amalia fu, možno to len skúsiť nejako prebiť nejakým telovýn sprejom, alebo skúsiť dať ten nástrek dole (ja som raz bola pokusný králik kamoške, ktorá ma zle strekla, ale podarilo sa mi to dať dole týmto: DRIPPING GOLD Tan Removal Pena na odstranenie opálenia 150 ml, je to síce boj ale ide to).