Ako vyriešiť problém s krátkou a hustou ofinou?
Dobrý deň, hľadala by som súrne nejakú pomoc, čo s ofinou, ktorú som si odstrihla hustú a krátku...
A keď si ju chcem dať nabok, aby som to nemala také strašné, tak je to ešte horšie...😭
A kamaráti aj spolužiaci sa mi z toho strašne smejú...😭😭😭
Neviete čo mám s tou ofinou robiť?
Ďakujem za každý návrh...🙂
Kym ofina odrastie nos ju skrytu pod celenkou
Ofina rastie rýchlo, tých pár dní prežiješ aj s čelenkou (aspoň časť dať pod elastickú látkovú). Hlavne sa z toho pouč a nerob takéto veci v budúcnosti sama. Šanca, že sa Ti to podarí dobre je takmer nulová.
Presne tak, tiez si myslim, ze to o par dni bude lepsie 🙂 No nic, musis len pockat, kym troska narastie, s tym asi nespravis nic.
Ja si ofinu prestrihavam takými tými nožnicami na ,,preriedovanie vlasov" .. prípadne si vždy neberiem špicatym koncom hrebeňa jednu vrstvu vlasov a tu ostrihnem o niečo napr 2cm kratšiu.. mne to tak ukazovala kaderníčka a je to ok
vypnut so sponkami ... zapliest do vlasov ... skusit ucesat zehlickou ... pozri videa takych ako ty uz bolo -mas navody ako ju shovat
Pripadne môžeš nejakú časť naspäť zopnúť spinkou hore a zalakovat a ten zvyšok kúsok vyžehliť aj to pomôže 🙂

Nedá sa ti ju nejako vypnúť hore sponkami? Bože, to ešte ozaj v dnešnej dobe sa decká smejú z takýchto vecí? 😕