Ako vytvoriť domácu masku na suché vlasy?
Ahojte. Vlasy mam inak pekne lesklé a hladké ale akonáhle prechádzam rukou od vrchu smerom ku končekom tak v 3/4tine je ten vlas suchý a lamavy. Používam aj aussie masku aj rôzne oleje a hlavne si ich dávam aj na končeky ale okrem toho ze vyzerajú mastné sú úplne suché bez života a vkuse sa uzlia. Existuje nejaká domáca maska na hydratáciu vlasov? Niečo čo ich oživí?
@anonym_autor ahoj staci pozriet na net je tam toho plno
Jedine podstrihnúť konce, zničený vlas na nedá obnoviť a oživiť...max. vizuálne nachvíľu "vyhladiť" povrch proteínovou alebo keratínovou kúrou...
@anonym_autor ahoj staci pozriet na net je tam toho plno
@anonym_7ffd78 chcela som overené. Nechcem skúšať všetko čo vygooglim
ak je už niečo zničené, žiadna maska to neopraví. ak je vlas zničený v rovnakej dĺžke - poškodila si ho najskôr účesom - gumičkou…
takže pokračuj vo výžive - zjavne je dobrá ak máš vlasy pekné lesklé - a vyvaruj sa mechanickým poškodeniam…
Skúšala si ajurvédske byliny? Ale nesmie sa to kombinovať s klasickými farbami ak si farbiš. Ak si farbíš hennou alebo vôbec tak ja by som vyskúšala tie byliny je to prírodné a vlasy sú po pravidelnom používaní krásne, ja osobne s tým skúsenosť síce nemám ale poznám baby ktoré majú krásne vlasy po tom. Ak máš instagram.mozem ti sem hodiť link
Ahoj. V skratke. Ziadna "domaca" maska nema viac ucinnych latok ako ta z obchodu. Cize kasli na to a nestracaj cas. Ak pouzivas aussi, predpokladam, ze kupujes bezne veciz obchodov. Ak ti sedia ok, ale mohlo by ti zabrat aksi cas od casukupis dake profi kadernicke zalezitosti. Mne sapaci maska napr Olaplex 4 in 1, aj kerastase. Nezabudni, ze kondicioner vlas uzatvara a teda ho pouzivaj vzdy a nauc sa ako spravne fenovat vlasy.Ano vlasy treba fenovat. na youtube najdes fajn navody. Je fajn pouzivat produktyaj hydratacne aj proteinove. Rozdiel si nastuduj sama