Ako začať s gélovými nechtami doma?
Ahojte chcem si robiť nechty sama doma. Prosím odporúčate mi nejakú dobrú značku gélov 🙏 mám si zaplatiť na začiatok nejaký kurz alebo sa to dá naučiť aj cez YouTube? Nechcem robiť nechty iným, iba sebe. Ďakujem
Ja som si začala robiť sama pred dvoma rokmi kurz nemám už som spokojná ako vyzerajú začínala som s videami na YouTube veľmi veľa nechtarok som pozerala naživo na tiktoku to mi najviac pomohlo. Začínala som komplet s výbavou od Naninails ale uz mam ztade len lampu a par tekutin skúsila som skoro všetky značky modelacne mi najviac vyhovujú od claresa všetky a gellaky Claresa ale mam par farebných aj do shein a sú super. Claresa je aj cenovo dostupná aj kvalitná. Sú aj lepšie ako moyra alebo ruscona ale cena o dosť vyššia. Všetko pozri na aspira. Jedine co neodporúčam kvalitou je Silcare
Ja som tiež pravacka časom sa do toho dostaneš tie stavebné Gély od claresy sú samovyrovnavacie tak sa s nimi veľmi dobre robí. Od Naninails boli strašne tekuté zatekali mi a vyzeralo to otrasne určite si kúp brusku lebo bez nej sa nadres strasne
@lakebabe ďakujem, už som si objednala štartovací set aj s lampou, bruskou a značku clarisa 🙂 snáď mi to pôjde.... Moja nechtarka sa presťahovala do iného mesta a tri krát som bola u vietnamcov - nebola som vôbec spokojná tak som si povedala že skúsim to sama
Ja si idem robiť kurz a odporúčam aj tebe ak sa to chces naučiť robiť fakt dobre a nezničit si nechty ako ja. Spôsobila som si onochylozu nesprávnym odstranovanim gel laku. Myslela som že mi stavu pár videí kuknúť a hotovo ale nestačí.
Super kurzy má https://bymishel.sk/cennik-nechtovych-online-vi...
Ja som tiež bola po rokoch nutena zacat sama lebo v priebehu roka žijeme kvôli firme v rôznych krajoch na sk a moja nechtarka s tým mala problém ze musí dorabat po niekom inom časovo som to nestíhala a Vietnamci nula bodov.
Už by som nemenila lebo si nechty dorobím kedy chcem ako chcem akú mám náladu len nevýhoda je ze saméj to trva o čosi dlhšie lebo kým máš ruku v lampe neurobíš nič. Ja som u nej odkukala materiály aj lampu tak som objednala všetko čo má ona. Chvalabohu nič sa mi zatiaľ nestalo nechty msm b pohode keď to dám dolu ale je pravda ze som bola veľmi opatrna a hodiny mam nasledované prifi nechtarky a školiace videa z netu
@domi571 wauuuu krásne nechty 😍 akú značku polygelu odporúčaš? Ak mám gél tak ho treba úplne odstrániť alebo sa dá naniesť aj na pôvodný zbruseny gél?
Tiez mam Claresa aj kamosky dve😊
Je fajn aspoň jednodňový kurz pretože tam to chytis do ruky ako s bruskou ako ma správne vyzerať, ukáže ti naživo aj si to omakas. Potom už sú fajn aj tie online školenia.
Smelo do toho,nieje to nič ťažké a naučíš sa to aj podľa YouTube ..dôležité nájsť si svoju techniku ,niekto robí na šablóny,niekto predlžuje na typy alebo dual formy ..
Ja osobne ani jedno ,robím si na svoj prirodzený ako rastie ..niekedy to skratim najviac ako sa dá a postupne ako rastú tak mám aj dlhane ..
Tiež som sa bála ale všetky nechtarky čo má zaujali nebrali nové,tak som išla k jednej "z núdze" a vôbec som nebola spokojná ..teraz si už od začiatku leta robím sama a teda ani žiadny odchlip nemávam 😀
Jedine s čím bojujem je čas..stane sa že mi to trvá aj 4 hodiny ale asi kvôli tomu že s bruskou som stále opatrná a zatiaľ idem na to jemnejšie a to ma najviac zdrží..samotná modelaz a zdobenie už ide hladko ..
Čo sa tyka robenia si pravú ruku lavačkou aj to dostaneš postupne do rúk ..ja mám ešte problém lavačkou robiť podbrus
Používam značku claresa a som spokojná
Odporúčam tento YouTube kanál 🙂

ja som spokojná s claresa