Ako začať s jednoduchou pleťovou rutinou?
Poradte mi prosím, ako na to. Mam 32, 90% času som nenalicena, a po ľahkom výnimočnom makeupe si pleť jasne ze odlicim, odlicovacim mliekom od la roche posay. A potom si už nedávam nič. Ale asi by som už mala začať s lepšou starostlivosťou, len neviem v akej postupnosti a aké presne produkty potrebujem.
Moja pleť je prevažne mastná, s akné, mam aj pigmentovu škvrnu.
Potrebujem praktické riešenie, nakoľko mám čas len večer, a len nejakú jednoduchú rutinu.
Po tom odliceni mam použiť tonikum,a na záver nočný krém? Alebo ako to robíte prosím? Dakujem
trvá to celé asi 5 minút večer…
trvá to celé asi 5 minút večer…
@biba_18 presne nejaký takýto postup po krokoch potrebujem, lebo sa v tom vôbec nevyznám, ďakujem 🙂
A myslíš, ze by to mohlo fungovať aj tak, ze večer si pleť odlicim pleťový mliekom, potom v sprche docistim gélom, a po sprche nanesiem nočný krém, stačilo by to takto? Ci to tonikum pred krémom musí byť?
ja mám zmiešanú pleť a tie toniká pomáhajú zatiahnuť póry, veď nemusíš super drahé, aj bione má dobré …
Ak by si chcela, na dulcia.sk robia zadarmo konzultácie, dá sa tam “objednať” na online konzultáciu. Oni ti poradia zo svojich produktov, ale samozrejme, keby ti ich nevyhovovali, môžeš ich zameniť za iné. Ja používam kozmetiku len od nich a som velmmi spokojná už niekoľko rokov.

najlepšie výsledky mám s 3 stupňovým čistením
1. odlíčiť
2. vyčistiť
3. dočistiť
odličujem balzamami alebo olejmi - zmývam vodou
čistím gelom - zmývam vodou
dočisťujem - tonikom
každý deň. gel používam so sonickou kefkou.
po vyčistení sérum a krém, detto oči
ráno čistím iba tonikom - keď čistím ráno viac, mám podráždenú pleť, zistila som že mi to takto stačí… na to krém prípadne aj sérum, detto oči… krém s spf - alebo make- up s spf…