icon

Ako zakryť sivé vlasy novou farbou?

maybe2012
18. mar 2025

Maminy idem si k vám po malú radu, tipy. Farbím si vlasy na blond , potom fialový šampón , takže sú také sivé . Svoje vlasy mám miestami sivé. Chcela by som zmenu ( tmavšiu farbu ). Je nejaká iná farba pri ktorej pri odrastoch nebude sivé vlasy svietiť?
Ďakujem krásne za každú radu

biba_18
18. mar 2025

no tak keď budú odrasty...

hopatko
18. mar 2025

@maybe2012 snazim sa to pochopit...ved ak mas sediny, tak odrasty budu vzdy len sive, je jedno aku mas farbu.

cimage
18. mar 2025

Cim tmavsiu si das, tym tie odrasty budu viac svietit. Alebo si mozes v pravidelnych intervaloch farbit len tie odrasty. Moja kolegyna to tak robila, cca kazde 2-3tyzdne si nafarbila len tie odrasty, ktore som ja ani nevidela. Raz za cas celu dlzku.

la_dolce_vita
18. mar 2025

Teraz mas asi najlepsi sposob zakrytia sedin, mam to podobne s melirom. Tmavsie sa mi viac pacia, ale vtedy tie odrasty dost vidno, tak to zvaz, ak mas uz vela sivych vlasov.

biba_18
18. mar 2025

@hopatko ale pri svetlej to menej vidno, predpokladám 🙂

zuzubb007
18. mar 2025

Síce vlasy budú pri tmavšej farbe svietiť brutálne, odrasty vždy svietia, ale farbiť každé 3 týždne a bude to v pohode

biba_18
18. mar 2025

a máš veľmi škaredú vlastnú farbu vlasov? či proste sa na to nevykvajznúť a nefarbiť ... alebo farbiť len maskami ...

hopatko
18. mar 2025

@biba_18 aha, OK. Ja mam komplet bielu hlavu, odrasty farbim kazde 2-3 tyzdne. A ja to teda vidim hned ako mi "svieti" hlava po dvoch tyzdnoch odrastov, pri akejkolvek farbe... 😁 skusala som aj blond, mne nepomohlo.

maybe2012
autor
18. mar 2025

Takže asi ostanem pri melíre 🫣😂