icon

Ako získať opálený vzhľad bez solária?

23. mar 2025

Ahojte,

Trapi ma, že cez leto som bleducka ako stena. Som taká celoročne ale predsalen cez leto keď sa nosia krátke veci tak to človek vníma viac. Žiaľ mám taký pigment že ma neopali , ani pri mori dokonca😁.. soláriam by som sa chcela vyhýbať ale predsalen by som chcela byt o niečo hnedsia. Máte skusenosti so samoopalovakmi? Ak Ano tak ktorý odporúčate? Ako dlho to vydrží?

denisa_deniska
23. mar 2025

Ja odporúčam cukrový nástrek. Síce chodim len na začiatku leta, potom sa opálim.. z takých na doma som bola spokojná so značkou dripping gold, ale najväčšia nutnosť je rukavica na nanášanie 🙂

denisa_deniska
23. mar 2025

@denisa_deniska a časovo, no bavíme sa o krátkodobej záležitosti. Raz do týždňa to treba udržiavať

lucianak
23. mar 2025

@denisa_deniska ako dlho vydrzi ten cukrovy nastrek???

denisa_deniska
23. mar 2025

https://www.notino.sk/dove/dermaspa-summer-revi... Alebo skús takéto niečo, tento je fajn na začiatok, chytá dohneda a neurobíš si fľaky

mayra666
23. mar 2025

Túto mám vyskúšanu, som majiteľka úplne bielej pleti. Dávam len na nohy, a keď vidím že už trošku chytí tak idem zmyť aby som zas nemala veľký farebný skok. A nesmrdi ako niektoré hlavne z drogeriek.

denisa_deniska
23. mar 2025

@lucianak tmavá som cca 7 dní, ale celkovo 10 dní, potom sa to začne strácať. Chodím 2-3x pred letom, keď sa už nosia sukne, super je, že opaľuje aj s ním.. ja nemám nervy na samoopaľovaky, s tým sa človek musí dlho hrať a nakoniec aj kde tu nejaký fľak 🤷🏻‍♀️

koniarova
23. mar 2025

Kúp si klasika DOVE.

lucianak
23. mar 2025

@denisa_deniska och, raz som pouzila a vyzerala som.ako zirafa, flaky neskutocne aj napriek peelingu.
Ja som bleda dost a navyse mam kopec znamienok. "Opali" ma max do cervena. Tak zhruba v maji zacinam brat betakaroten a aj tak nic.
Len zasa sa bojim, ze ten nastrek ked si dsm, budem sa citit zvlastne, tak neprirodzene.
Ale zasa ma kazdy bozi rok vytacaju, ked sa vratime z dovolenky, tie blbe reci. Co si nebola pri mori? Cely cas si bola na izbe? Si sa neopalovala??? Pritom ma poznaju, nikdy ma.opalenu nevudeli. Za to, ze poniektore su tmave, neznamena, ze je kazdy.
Mne by stacilo len kusocek odtien chytit, aby som "nesvietila" ako svetluska 😃

denkabemommy
23. mar 2025

Odporúčam ti už teraz brať betakarotén v tabletkách, v lete ťa opáli 🙂 mala som tiež s tým problém

tim23
23. mar 2025

Ziaja cupuacu

denisa_deniska
23. mar 2025

@lucianak tak napr. keď má nástrek pôsobiť 3 hodiny, tak si to po 1-1,5 hod môžeš zmyť 🙂

zobaka
23. mar 2025

@denisa_deniska a ked mizne nerobi to flaky?

denisa_deniska
23. mar 2025

@zobaka nie, mne nikdy nerobilo, mizne to postupne, jedine čo mi urobilo “fľak”, bolo ako sa nosí podprsenka, tak akoby pod prsiami. Lebo sa to tam obšuchuje, a ešte keď je veľmi teplo, ale neriešila som, vôbec to nebolo vidno 🙂

zobaka
23. mar 2025

@denisa_deniska dakujem, lebo zvazujem vyskusat nastrek pred letom, milujem byt jemne opalena