icon

Ako získať späť krásu a zdravé vlasy?

10. júl 2024

Baby ja neviem čo sa mi stalo. Keď si pozeram staršie fotky, 5-10r, bola som krásna. Mala som zdravé dlhé krásne vlasy, dnes mám slamu, ktorá sa láme a sotva mi narastie určitá dĺžka, plus rozlietane na všetky strany. Pribrala som a vyzerám choro. Som z toho na nervy. A neviem ako to zmeniť naspäť. 😭

Strana
z2
dadis
10. júl 2024

Zacni zdravo jest - vela orechov, zdravych tukov,ryb, ovocia, zeleniny a bielkovin - kalorie si ustraz v kalorickych tabulkach. Vlasy daj podstrihnut, zvol setrnu starostlivost, sampony bez sle a silikonov, ziadne odfarbovanie, zehlenie. Dobre su aj vitaminy na vlasy. Zacni sportovat - prekyslicenie pri vykone ma dobry vplyv na mozog, pokozku, budes mat krajsou postavu, budes sebavedomejsia a spokojnejsia. A v neposlednom rade spanok, kazdy den aspon 8h.

ukgirls
10. júl 2024

starnes- hold stava sa .. ak sa o seba nestaras ide to dolu vodou plus zivotny styl etc.. zacni zdravo zit .pouzivat kvalitnu kozmetiku viac sa hybat a mysliet pozitivne

autor
10. júl 2024

Čo sa týka stravy, vždy som sa musela strážiť, nikdy som nebola prirodzene stihla, takže s chudnutím mám celoživotne skúsenosti. Avšak neskôr som začala trpieť ppp, a takáto tučná som nikdy nebola, aj keď už mám skúsenosť so schudnutim aj 25 kg. Teraz mi to akosi nejde, resp. Pár týždňov ide a potom zase do toho spadnem a prejem sa. 😭

lubkovaandrejka
10. júl 2024

Vies,ze presne tuto uvahu o sebe som viedla tak tyzden dozadu?:D

dadis
10. júl 2024

Ak mas ppp, tak by som stravu konzultovala, lrbo pokojne mozes vyzerat zle z dovodu, ze nemas dostatok zivin. Vela ludi pribera, kedze sa stravuju pod bazalom, schudnu zo svalstva a po case, lebo tento stav sa neda udrzat dlho, zacnu jest vela a uklada sa im to do tukovych zasob. No zivin ako kvalitych bielkovin, tukov a zdravych sacharidov nemusia mat dost. Su sice tucni, ale podviziveni v zmysle zivin.

blacki12
10. júl 2024

Presne toto s tými vlasmi a priberaním sa mi stalo tiež. Musela som sa nadľudsky snažiť, aby som schudla.
Ja mám zníženú funkciu štítnej žlazy. Daj si vyšetriť štítku. Toto sú indície na hypotyreózu.

lakebabe
10. júl 2024

Myslím si tiež že zmeniť stravu, trochu zdravší životný štýl, schudnúť trochu, možno nejaká dobra kozmetika na vlasy, ísť ku kadernicke, kozmetické na nechty. Niečo co ta nakopne

dkethe
10. júl 2024

Mne po covide HRIVA fakt ze mi kazdy zavidel, zoslamenela 😔 som na jezka 😅
A v tvari sa odraza nas zivot. Ci sme zdudrane mrochty alebo lubene divozienky

ktochytavzite
10. júl 2024

Možno len ty mas n seba prehnane nároky,vlasy sa lámu aj ak sú farebne a vekom viacej môžu vypadávať.

oranzovyvevericnik
10. júl 2024

@dkethe zdudrane mrochty...

sticker
zero1
10. júl 2024

Nikto nie je večne mladý. Pokiaľ sa nevoláš Studenková musíš sa so starnutím zmieriť. nadváha to iba zvýrazňuje.

danielahamar
10. júl 2024

Vitaj v klube😅😂🥰, neboj, určite to nie je až také ako to vyzerá

i_vu_li_cek
10. júl 2024

A ako sa cítite? Myslím psychicky. Keď sme v strese, telo nepracuje tak, ako by malo, ľahšie sa naberá váha. Na vlasy skúste nejakú masku a aj iné produkty, investujte do dobrej kozmetiky.

ahhola
10. júl 2024

Staroba-poroba. Kolko mas rokov? 🤔

autor
10. júl 2024

@ahhola 39

bubuzu
10. júl 2024

A máš deti? Ja som viditeľne ostarla po deťoch. Malo spánku, pribratie a následne schudnutie po tehotenstve mi riadne vidieť na tvári. Aj keď som počas tehotenstva nemala moc kíl navyše, ostala mi akoby upadnuta koža na tvári.

autor
10. júl 2024

@bubuzu áno mám dieťa

nini1978
10. júl 2024

Krása je aj vo vyžarovani,ty už ako sa opisuješ,si z toho sklamaná,negatívna,smutná
Keď sa nakopnes,začneš kvalitne jest(ja si vždy hovorím,mam len jedno telo,je mi vzácne ,mam ho rada,som mu neskutocne vďačná,živím ho aby bolo zdravé a fit)
Cvičím,udržiavam si silne srdce,telo je energické a určite neodzrkadľuje vek
Všetko je to rovnováha ,musis na sebe zamakať,nie je to len k schudnuti a vlasoch- je to celkový postoj a úcta sama k sebe
Love yourself first

autor
10. júl 2024

@nini1978 ty si tuším vegánka si písala. Obdivuhodné 😊

nini1978
10. júl 2024

Som,ale nie je to obdivuhodne ,ver mi
Ja som človek,ktorý na sebe stále pracuje,okrem športu,veľa čítam,vzdelávam sa aj o stravovaní
A 39 rokov nic neznamená,zmeň optiku ,Nehovor si” neviem sa nakopnúť”-hovor si “a teraz už začínam na sebe pracovať,dosiahnem to,co chcem dosiahnut”
Hlava ked rozhodne,telo poslucha

autor
10. júl 2024

@nini1978 ja sa vzdelavam tiež, rada si čítam o zdravom štýle, mám strašne veľa kníh. Ale je to ťažké momentálne pre mňa. 😔

nini1978
10. júl 2024

Musis zacat,mas to vo svojich rukach

autor
10. júl 2024

@nini1978 začala som už 1000x, musím pritom aj vydržať 😔

nadchovnik
10. júl 2024

@zero1 Bodaj by som vyzerala ako Zdenka

barborachors
10. júl 2024

daj si napliest copiky, je leto a budes mat štýlový účes na pár týždňov. Proti pocitu z tlstoty je dobre sa natret samoopalovakom, optický ti z tela vezme pár kíl. A na pleť je dobrý spánok a pitný režim. A ked budes chcet maškrtit su aj zdravé varianty - orechy, ovocie a rôzne raw kolace. V tomto duchu by som asi začala a pokračovala práve športom, chôdzou peso a zdravou a pestrou stravou s vela zeleniny. Takto si naštartujes psychiku a nebudes zajedat.

autor
10. júl 2024

@barborachors ďakujem za podporu ❤️

dkethe
10. júl 2024

@zero1 studenkova nie je vhodny vzor. Vyzera sice dobre, av Dunaji je uplne TOP, no Poupravovana.
Co taka milka vasaryova? Na nej presne vidno, ze vedie spokojny zivot, starne, a je stale krasna

ktochytavzite
11. júl 2024

@dkethe údená vyzerá ako jej rovesníčky,tie úpravy ju vôbec neomladili,

jana0412
11. júl 2024

Neviem, či Vám niekto radil, ale začnite užívať aj kolagén.

drobcek100
11. júl 2024

@dadis
@dadis ospravedlňujem sa, prosím Ťa čo je PPP? Počujem to prvý krát.dakujem

Strana
z2