Ako zlepšiť zdravie vlasov bez žehlenia?
Ahojte žienky. Zaujíma ma, za akú dlhú dobu a aké výsledky ste videli, keď ste si prestali žehliť vlasky? Už dlhšie nad tým rozmyslam, mám ich už aj celkom zničené, aj po farbení. Pripadne nejaké vaše vychytávky a typy na zdravšie vlasky. 😊 ja som napríklad začala používať regeneračný olej, rozmarínové tonikum, kúpila som si na striedačku aj žihľavový šampón a teda rada by som prestala žehliť.
@ivka224 máš vlnité alebo kučeravé vlasy? Skus nastudovat CGM, používat pripravky bez chemie, zajst na hlbkove čistenie. Ja som vlasy nikdy nezehlila, len fenovala do hladka. Nemala som ich teda velmi zničené. Po cca pol roku na CGM metode mam vlasy skvele.
@barka1 ja mám práveže rovné vlasky. Ale po vyžehlení boli pekne uhladene. Keď ich len vyfukam, tak si prípadam strapatá. 😅
@ivka224 máš vlnité alebo kučeravé vlasy? Skus nastudovat CGM, používat pripravky bez chemie, zajst na hlbkove čistenie. Ja som vlasy nikdy nezehlila, len fenovala do hladka. Nemala som ich teda velmi zničené. Po cca pol roku na CGM metode mam vlasy skvele.
@barka1 ahoj,ja akurat idem na tuto metodu,aj mas pocit ze ti vlasy narastli?
@barka1 ja mám práveže rovné vlasky. Ale po vyžehlení boli pekne uhladene. Keď ich len vyfukam, tak si prípadam strapatá. 😅
@ivka224 mne pomaha regeneracny olej. A vlasy nežehlit. Ked su vlasy polo suche, daju sa tvarovať natačkami. Zničene konce najlepsie ostrihat. Ak mas znicene vlasy po celej dlzke, vyskusaj kozmetiku kerastase, mne ich dali dokopy, mala som po odfatbeni hrozne vlasy ako slamu. Žial len zdrave vlasy vyzeraju zdravo. Skus najst do buducna iny sposob upravy vlasov, aby sa toľko neničili. Ja som si kupila Xiaomi fen na studeny vzduch....aj nim sa daju pekne vyrovnat vlasy s kefou. Teplo a horuco im škodi.