Ako zmäkčiť stvrdnuté silikónové bezpečnostné zapadky na náušniciach?
Stala sa mi taka vec. Nosim nausnice non stop od cca Maja tohto roku. Mala som na nich zozadu silikonove zapadky a nedavno som si chcela dat nausnice dole a zistila som, ze tie zapadky stvrdli a nie a nie s nimi pohnut.
Pozrela som rady na nete a nic nepomaha, mala som hlavu v horucej vode aby zmakli, olejovala som a nic ani cuk. Nejake rady? Prosim?
@anonym_autor ist do zlatnicstva, stare vyberu, kupis nove. Na to aby zmakli by si ich musela natriet silikonovym olejom na silikon, ale ten nesmie ist na kozu a ked si tam napatlala nejaky iny olej, tak uz by aj tak nepomohol
@viestta len kuchynsky klasicky, nic speci. Och no nic asi musim najst zlatnictvo 🫣
@anonym_autor olej zotries alkoholom a potom skus glycerin, moze ist aj na pokozku, je beznou sucastou kozmetickych vyrobkov.
@done no skusim (neviem kedy sa dostanem do zltnictva), uz teraz je asi kazda rada dobra, dakujem 😂

@anonym_autor ist do zlatnicstva, stare vyberu, kupis nove. Na to aby zmakli by si ich musela natriet silikonovym olejom na silikon, ale ten nesmie ist na kozu a ked si tam napatlala nejaky iny olej, tak uz by aj tak nepomohol